Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
PURE COLOR LIPSTICK EMERALD
PURE COLOR LIPSTICK EMERALD
PURE COLOR LIPSTICK EMERALD
PURE COLOR LIPSTICK EMERALD
PURE COLOR LIPSTICK EMERALD

PURE COLOR LIPSTICK EMERALD

PUMPKIN
31,60 €
31,60 €
31,60 €
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,47€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

BARRA DE LLAVIS DE LLARGA DURADA

Feu que el moment coincideixi amb cada moviment de poder. Aquesta barra de llavis de llarga durada proporciona als llavis un color cridaner i fàcil de portar, dissenyat per afavorir tots els tons de pell. La barra de llavis d'alt rendiment manté el color inalterable i dura 10 hores impactants sense moure's, esvair-se ni arrugar-se.

Acabat mat: El complex de pols de luxe proporciona un acabat mat suau i vellutat. Barra de llavis de cobertura total amb beneficis de farciment, nutritius i condicionadors.

El complex natural Moisture Lock Complex proporciona una cura extra als llavis durant la seva aplicació. Els llavis es veuen immediatament més voluminosos i suaus, amb un aspecte més definit i esculpit amb el pas del temps, fins i tot després de retirar la barra de llavis.

EAN13
887167615427
Quantitat
3500 mg
Tipus de Marca
Luxe
Acabat
Mat
Cobertura
Alta
Durada
Llarga Durada

Prem suaument mentre llisques el color sobre els llavis. No us preocupeu pel color d'alt impacte, aquesta barra de llavis està carregada de pigments per garantir la cobertura total de color que desitges als llavis.