El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
CERAMIDE RETINOL COFRE 60 CAPSULES

CERAMIDE RETINOL COFRE 60 CAPSULES

Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,00€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

El nou sèrum d'Elizabeth Arden aporta els poderosos beneficis del Retinol per eliminar les arrugues, ia més millora la hidratació i repara la barrera cutània gràcies a les ceramides.

El retinol, malgrat tot el seu poder, és extremadament sensible a la llum ia l'aire, cosa que pot afectar-ne la potència. Ara, encapsulat per conservar la frescor i la potència de la fórmula, disminueixen visiblement l'aparença de línies d'expressió i arrugues. En un mes, la pell tindrà una aparença més jove.

BENEFICIS: Redueix visiblement les línies d'expressió i les arrugues, Millora la textura i el to de la pell, Millora la brillantor i la lluminositat, Minimitza l'aparença dels porus i Disminueix l'aparença de les taques de l'edat i les diferències de pigmentació .

Fórmula hidratant sense conservants ni perfum.

Sèrum de nit allisador d'arrugues. Millora la textura, el to i la lluminositat de la pell per revelar una cara dramàticament més jove.

EAN13
0085805241261
Quantitat
4 ct
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Anti Arrugues
Anti Edat
Fermesa
Hidratació
Lluminositat
Reparació
Principis Actius
Pèptids
Retinol (Vitamina A)

Gireu suaument la pestanya dues vegades per obrir la càpsula.

Distribuïu suaument. el sèrum sobre rostre i coll nets cada nit abans de la crema hidratant per aconseguir una pell notablement més jove, suau i retexturitzada.