Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
EYE SHADOW PALETTE
EYE SHADOW PALETTE
EYE SHADOW PALETTE

EYE SHADOW PALETTE

PALETTE 11:11
-20% T'ESTALVIES -10,40 €
52,00 € 41,60 €
41,60 € -20%
41,60 €
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,62€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Mood Forever Eyeshadow Palette de RÓEN és net, vegà, sense gluten i sense crueltat, l'impressionant armari d'ombres brillants de RÓEN beneeix les parpelles amb la brillantor més enlluernadora.

La gamma de colors càlids i complementaris és perfecta per fer que els ulls destaquin, afegint profunditat i dimensió amb tons xampanys i cremats que resulten atemporals (i sense esforç), sempre.

Purpurina per a adults, aquestes ombres es difuminen per crear un xiuxiueig de brillantor pigmentat que atrau la llum, per no parlar de l'atenció!

Presentat en una elegant polvorera de color cyan que cap a qualsevol bossa de mà, aquest quartet de tons és el regal perfecte i una benedicció per a les quals no s'atreveixen amb les ombres, que poden aplicar-les amb els dits o amb un pinzell per realçar-les sense esforç.

Aquests tons versàtils es van dissenyar meticulosament per fer-se servir sols o combinar-se, superposar-se i combinar-se a la perfecció per crear múltiples looks.

Aquests tons són perfectes per a qualsevol color d'ulls i es van dissenyar meticulosament per fer-se servir sols o combinar-se i barrejar-se a la perfecció per crear múltiples looks.

La paleta 11:11 Warm de RÓEN de tons rosa harmoniós, rosa brillant i gris marró fumat és una fórmula única en el seu tipus que il·lumina els ulls amb un cridaner efecte cristal·lí que és infal·lible, fins i tot si tens por a les ombres dulls.

La paleta 52º Cool Eyeshadow de RÓEN és una fórmula única en el seu tipus que il·lumina els ulls amb un sorprenent efecte vidriós multidimensional.

La paleta 52º Cool Eyeshadow de RÓEN és perfecta per a un look glamurós sense esforç en un temps mínim, o per aconseguir l'ull fumat definitiu.

La paleta 75º Eyeshadow Palette és una fórmula única en el seu tipus que il·lumina els ulls amb un cridaner efecte vidriós multidimensional infal·lible, fins i tot si tens por a les ombres d'ulls.

Els tons de la paleta Gold Lust de RÓEN es van dissenyar meticulosament per fer-se servir sols o per combinar-se, superposar-se i combinar-se a la perfecció per a múltiples looks.

Els tons versàtils a la paleta Eyes On Me de RÓEN es van dissenyar meticulosament per fer-se servir sols o combinar-se, superposar-se i combinar-se a la perfecció per obtenir múltiples looks.

EAN13
850010474090
Quantitat
3 G
Tipus de Marca
Nicho
Textura
Pols
Acabat
Brillant
Cobertura
Alta
Tonalitat
Intensa
Certificat
Vegà

Donat que els nostres il·luminadors de parpelles són la primera fórmula de la seva classe, aquí tens alguns consells per començar:

- La primera vegada que l'utilitzis, llisca el rovell del dit amb moviments circulars sobre cada ombra d'ulls.

No tingueu por de pressionar amb fermesa. Això activarà els nostres il·luminadors de parpelles per aconseguir una intensitat de color òptima.

- Per a una major pigmentació, aplica-ho directament sobre la parpella amb el rovell del dit.

- Per obtenir una capa difusa de color, utilitza el nostre pinzell Everything Eye Brush.

Assegureu-vos de pressionar amb fermesa.

- Empeny, llisca, gira, aplica en capes i diverteix-te. Barreja i combina els colors i deixa que la teva creativitat o senzillesa BRILLIN.

Los ingredientes con los que creamos nuestras sombras de ojos son importantes para nosotros, y esperamos que también lo sean para ti.  

Ingredientes limpios, pero sin sacrificar la eficacia ni el rendimiento. (¡De nada!)  “Ciao!”Synthetic Fluorphlogopite, Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer, Diheptyl Succinate, Synthetic Beeswax, Isopropyl Myristate, Iron Oxides (CI 77491), Mica, Titanium Dioxide (CI 77891), Alumina, Iron Oxide (Cl 77499), Tocopheryl Acetate, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax / Cire de Candelilla, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Triethoxycaprylylsilane, Tin Oxide, Ethylhexylglycerin, Hexylene Glycol “Hashtag” Synthetic Fluorphlogopite, Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer, Diheptyl Succinate, Synthetic Beeswax, Isopropyl Myristate, Mica, Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77499, CI77491), Calcium Sodium Borosilicate, Silica Dimethyl Silylate, Tocopheryl Acetate, Alumina, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax / Cire de Candelilla, Silica, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Tin Oxide, Ethylhexylglycerin, Hexylene Glycol “Rosie” Calcium Sodium Borosilicate, Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer, Diheptyl Succinate, Synthetic Beeswax, Isopropyl Myristate, Mica, Synthetic Fluorphlogopite, Iron Oxide (CI 77491), Titanium Dioxide (CI 77891), Silica Dimethyl Silylate, Tocopheryl Acetate, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax / Cire de Candelilla, Phenoxyethanol, Tin Oxide, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Hexylene Glycol “Situation” Synthetic Fluorphlogopite, Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer, Diheptyl Succinate, Synthetic Beeswax, Isopropyl Myristate, Mica, Titanium Dioxide (CI 77891), Calcium Sodium Borosilicate, Silica, Iron Oxide (CI 77491), Tocopheryl Acetate, Manganese Violet (Cl 77742), Phenoxyethanol, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax / Cire de Candelilla, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Tin Oxide, Ethylhexylglycerin, Hexylene Glycol