El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
VOWBROW PENCIL
VOWBROW PENCIL
VOWBROW PENCIL
VOWBROW PENCIL

Pencil Light
-20% T'ESTALVIES -5,60 €
28,00 € 22,40 €
22,40 € -20%
22,40 €
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,34€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

vowBrow de RÓEN és el llapis de celles perfecte per ajudar-te a aconseguir qualsevol forma de celles.

Provat per artistes maquilladors en diferents celles, formes i tons de pell, està fet perquè el facis servir cada dia.

Defineix, omple i dóna forma fàcilment. La punta fina de 1,7 mm i la fórmula ferma de vowBrow permeten una aplicació precisa, ajudant-te a fer traços naturals.

Utilitza el raspall en espiral per pentinar i difuminar. vowBrow està disponible en tres tons adaptats a tots els tons de pell.

Sempre amb ingredients nets que no en comprometen el rendiment.

EAN13
850010474069
Quantitat
3 G
Tipus de Marca
Nicho
Acabat
Natural
Durada
Llarga Durada
Certificat
Vegà

Treu la tapa i gira el llapis un quart de tornada, no voldràs que quedi massa llapis al descobert, ja que la fórmula és força ferma per obtenir els millors resultats.

Defineix i omple la forma de les celles amb traços suaus per aconseguir unes celles perfectament definides.

Utilitza la punta del llapis per raspallar suaument els pèls de les celles i donar-los forma.

També és una eina increïble per difuminar. Gireu sempre la punta cap avall després de fer-lo servir per prolongar la durada i l'ús del producte.

Los ingredientes con los que creamos nuestros productos son importantes para nosotros, y esperamos que también lo sean para ti.  

Ingredientes limpios, pero sin sacrificar la eficacia ni el rendimiento. (¡De nada!) Diisostearyl Malate, Triethylhexanoin, C20-40 Acid, Synthetic Wax, C20-40 Alcohols, Polyethylene, Glyceryl Behenate/Eicosadioate, Ethylene/Propylene Copolymer, Ethylcellulose, Boron Nitride, VP/Eicosene Copolymer, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, May Contain: Titanium Dioxide (CI 77891), Mica (CI 77019), Iron Oxides (CI 77491, CI77492, CI77499)