El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
EYE EYE SHADOW
EYE EYE SHADOW
EYE EYE SHADOW
EYE EYE SHADOW

SHADOW DISCO
-20% T'ESTALVIES -6,40 €
32,00 € 25,60 €
25,60 € -20%
25,60 €
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,38€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Aquest to Universal va ser fet per oferir la brillantor més singular i cridanera. Disco-Eye es veu increïble a tots.

Les fórmules són la primera innovació del seu tipus, que no trobaràs en cap altre lloc, una ombra perfecta per fer que qualsevol ull es destaqui i brilli.

El color crema cremat de l'ombra Summer Disco de RÓEN és perfecte per portar en qualsevol ocasió.

Aquest to està inspirat en el nostre desert preferit de Califòrnia, Joshua Tree.

Un sol color fàcil de portar a la bossa per a una ràpida brillantor càlida i estiuenc.

Fórmules innovadores que no trobaràs a cap altre lloc.

El que ho fa diferent: Ingredients nets formulats amb formes i mides úniques de perles daurades i platejades i reflexos (no brillantor), per brindar una brillantor reflectant òptima.

Magnífic per si mateix per donar un efecte humit sense sensació ni acabat greixós, o col·loca'l a sobre de les teves ombres d'ulls preferides per obtenir aquesta brillantor i textura addicionals.

EAN13
850010474038
Quantitat
3 G
Tipus de Marca
Nicho
Textura
Pols
Acabat
Brillant
Cobertura
Alta
Tonalitat
Intensa
Certificat
Vegà

Donat que els nostres il·luminadors de parpelles són la primera fórmula de la seva classe, aquí tens alguns consells per començar:

- La primera vegada que l'utilitzis, llisca el rovell del dit amb moviments circulars sobre cada ombra d'ulls.

No tingueu por de pressionar amb fermesa. Això activarà els nostres il·luminadors de parpelles per aconseguir una intensitat de color òptima.

- Per a una major pigmentació, aplica-ho directament sobre la parpella amb el rovell del dit.

- Per obtenir una capa difusa de color, utilitza el nostre pinzell Everything Eye Brush.

Assegureu-vos de pressionar amb fermesa.

- Empeny, llisca, gira, aplica en capes i diverteix-te. Barreja i combina els colors i deixa que la teva creativitat o senzillesa BRILLIN.

Los ingredientes con los que creamos nuestras sombras de ojos son importantes para nosotros, y esperamos que también lo sean para ti.  

Ingredientes limpios, pero sin sacrificar la eficacia ni el rendimiento. (¡De nada!) Isoeicosane, Synthetic Fluorphlogopite, Coconut Alkanes, Caprylic/Capric Triglyceride, Polydiethylsiloxane, Hydrogenated Polyisobutene, Lauryl Methicone, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Stearalkonium Hectorite, Ozokerite, Coco-Caprylate/Caprate, Propylene Carbonate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Hexylene Glycol, Tin Oxide. May Contain + / - : Mica (CI 77019), Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxide (CI 77491)