Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SET DE REGALO GUILTY POUR HOMME DE 3 PIEZAS EAU DE PARFUM

SET DE REGALO GUILTY POUR HOMME DE 3 PIEZAS EAU DE PARFUM

90 ML 100 ml / 107.77€
96,99 €
96,99 €
96,99 €
100 ml / 107.77€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,45€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Estenent-te una afectuosa invitació per explorar, crear i connectar amb la nostra veritable essència, les fragàncies Gucci Guilty Pour Femme i Pour Homme es rellancen amb una campanya protagonitzada per A$AP Rocky, Julia Garner i Elliot Page.

Una oda a l'autoacceptació, l'amistat i l'amor en totes les seves formes, Gucci Guilty Pour Homme de Parfum for Men presenta un Fougère aromàtic que inspira una nova perspectiva sobre la fusió de sensualitat de viure autènticament.

Suggerent i inesperat, l'Eau de Parfum Gucci Guilty Pour Homme per a homes és una fragància enfustada, aromàtica i especiada creada per provocar l'autoconfiança i l'acceptació des de l'interior.

La Rosa i el Pebre Chili presenten un toc retro inesperat i vigoritzant, mentre que el Patchouli i la Fusta de Cedre accentuen la riquesa i sensualitat d'aquest Eau de Parfum per a homes.

Presentada en un flascó completament metal·litzat, la seductora fragància es vesteix d'antracita fosc, amb una tapa a joc.

El disseny es completa amb l'emblemàtic logotip entrellaçat de la casa, la "G" entrellaçada.

Aquest conjunt de regal Gucci Guilty per a la primavera inclou:

- Perfum Gucci Guilty Pour Homme Eau de Parfum 90 ml (3.0 oz)

- Gel de dutxa 50 ml (1.6 oz)

- Desodorant Gucci Guilty Pour Homme 75 ml (2.5 oz)

EAN13
3616304957024
Quantitat
90 ML
Tipus de Marca
Luxe
Família Olfactiva
Aromàtica
Fougère
Gènere
Home
Format
Esprai
Flascó

Perfecte per a qualsevol ocasió, es recomana:

- Calmar la pell amb una capa d'hidratant abans de fer-la servir.

- El perfum s'adherirà als olis a l'hidratant, permetent que duri més temps.

- Aplicar directament sobre la pell.

- Ruixar o aplicar als punts de pols, com l'interior dels canells, el pit i els costats del coll, ja que retenen calor i actuen com a difusor natural.

- Ruixar i després caminar a través del perfum per assegurar-se que la fragància es distribueixi de manera uniforme per tot el cos.

- Guardar el perfum en un lloc fresc i sec per evitar que se sobreescalfi sota la llum solar i, alhora, assegurar que les propietats de la composició no es descomposin.

- Millorar l'experiència de Guilty amb la rutina per a homes:

- Netejar el cos amb el Gel de Dutxa Gucci Guilty Pour Homme.

- Protegir amb el desodorant durador.

- Finalitzar amb una rosada de Gucci Guilty Pour Homme Eau de Toilette als punts de pols per deixar una duradora estela de fragància.

Eau de Parfum: ALCOHOL DENAT., PARFUM/FRAGANCIA, PROPYLENE GLYCOL, AQUA/AGUA/EAU, LIMONENE, LINALOOL, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, EUGENOL, CITRAL, GERANIOL.

Desodorante en Barra: Alcohol Denat., Propylene Glycol, Butylene Glycol, Aqua/Agua/Eau, Ácido Palmítico, Ácido Esteárico, Parfum/Fragancia, Hidróxido de Sodio, Etilhexilglicerina, Linalool, Limonene, Hydroxycitronellal, Alcohol T-butílico, Benzyl Salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone, Citral, Tocoferol.

Gel de Ducha: AGUA (WATER) · LAURIL ÉTER SULFATO DE SODIO · LAURIL SULFATO DE SODIO · CLORURO DE SODIO · PARFUM (FRAGANCIA) · COCAMIDOPROPIL BETAÍNA · ÁCIDO CÍTRICO · PEG-40 ACEITE DE RICINO HIDROGENADO · CITRATO DE SODIO · BENZOATO DE SODIO · XILENESULFONATO DE SODIO · DISODIUM Eau de ToiletteA · BHT · NITRATO DE MAGNESIO · METILCLOROISOTIAZOLINONA · CLORURO DE MAGNESIO · METILISOTIAZOLINONA · LINALOL · LIMONENE · HYDROXYCITRONELLAL · BENZYL SALICYLATE · ALPHA-ISOMETHYL IONONE.