El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
MEN BAUME ANTI-RIDES YEUX

MEN BAUME ANTI-RIDES YEUX

20 ML 100 ml / 186.00€
-37% T'ESTALVIES -21,80 €
59,00 € 37,20 €
37,20 € -37%
37,20 €
100 ml / 186.00€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,56€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Clarins Men Baume Anti-Rides Yeux. Bàlsam antiarrugues ulls, llisa visiblement les arrugues i reafirma el contorn dulls.

Aquest contorn dulls té el poder de difuminar de manera visible les arrugues del contorn dels ulls i les parpelles, així com les potes de gall que apareixen amb ledat. També, reafirma i desinfla la zona de les bosses dels ulls amb un efecte lífting que ajuda a tornar la lluminositat perduda i la vitalitat a la mirada.

La seva textura és fluida i gens greixosa, el seu acabat és mat, per la qual cosa no deixa cap mena de residu a la zona. Però alhora té el poder de mantenir el contorn dels ulls hidratat durant tot el dia.

La seva efectivitat l'adquireix dels extractes botànics de la fórmula que ajuden a reduir bosses i signes de cansament, mentre reconforten i energitzen la pell. Està dermatològicament i oftalmològicament testat.

Aquest bàlsam confortable reafirma el contorn de l'ull, allisa les arrugues i contribueix a reduir les bosses i les ulleres. Les propietats energitzants s'adapten particularment a les necessitats específiques de la pell dels homes.

EAN13
3666057033858
Quantitat
20 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Anti Arrugues
Anti Edat
Anti Fatiga
Fermesa
Lluminositat
Textura
Bàlsam
Format
Dosificador

Apliqueu diàriament (matí i nit), la quantitat d'un gra d'arròs sobre el contorn dels ulls. Estendre amb ajuda del rovell dels dits sobre l'ullera, l'extrem exterior i la parpella superior.

AQUA/WATER/EAU. GLYCERIN. C9-12 ALKANE. PENTYLENE GLYCOL. CETEARYL ALCOHOL. BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER. HYDROGENATED COCO-GLYCERIDES. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE. GLYCERYL STEARATE. PEG-100 STEARATE. CETEARYL GLUCOSIDE. STEARETH-21. DIMETHICONE. AVENA SATIVA (OAT) KERNEL EXTRACT. CAPRYLYL GLYCOL. CARBOMER. TOCOPHERYL ACETATE. DISODIUM EDTA. PINUS PINASTER BARK EXTRACT. SODIUM DEHYDROACETATE. SODIUM HYDROXIDE. DIMETHICONOL. SPILANTHES ACMELLA FLOWER EXTRACT. GYMNEMA SYLVESTRE LEAF EXTRACT. CITRIC ACID. SODIUM BENZOATE. HIEROCHLOE ODORATA EXTRACT. [V1710B]