Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
BLUE THERAPY NATURAL LIFT CURE 15ML

BLUE THERAPY NATURAL LIFT CURE 15ML

15 ML 100 ml / 256.00€
38,40 €
38,40 € -0%
38,40 €
100 ml / 256.00€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,58€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Amb l'edat, la pell perd el col·lagen i les fibres d'elastina, per la qual cosa es pateix pèrdua de fermesa i es desemboca als signes d'envelliment. Aquesta cura dóna resposta a la necessitat de les dones de recuperar la fermesa i eliminar les arrugues i línies d'expressió, tot en un. A més, té el poder de promoure la creació natural de col·lagen i elastina per evitar i fer retrocedir els signes de l'envelliment. En 28 dies la transformació i la cura és completa gràcies a la profunda penetració de tres dels seus principals ingredients actius, com l'alga vermella i el seu efecte tensor, alaria esculenta, i el poder regenerant del Life Plankton. De textura fluida ultra-lleugera, fundent i de ràpida absorció, Blue Therapy Red Algae Uplift Cure, és apte per a tot tipus de pells, fins i tot pells sensibles.

Blue Therapy Red Algae Uplift Cura de Biotherm és una cura antiedat, per al rostre que proporciona un efecte lífting i tensor. Es tracta de la primera cura lifting que arriba les capes més profundes de la pell proporcionant un efecte tensor i fermesa, intensiu. A més, elimina els signes visibles de l'edat i redefineix contorns del rostre. La pell queda tensa, definida, allisada i renovada.

EAN13
3614272023635
Quantitat
15 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Allisant
Anti Arrugues
Anti Edat
Fermesa
Lifting
Regeneració
Textura
Fluida
Principis Actius
Extractes Marins

Es recomana aplicar 6 gotes de Blue Therapy Red Algae Uplift Cura directament sobre la pell de rostre, coll i escot. Estendre mitjançant suaus massatges circulars amb el rovell dels dits, i posteriorment donar petits toquets estimulant el teixit de la pell i la millor absorció.