Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
JÚLIA BONET ELIXIR ANTIOX REVITALIZER
JÚLIA BONET ELIXIR ANTIOX REVITALIZER
JÚLIA BONET ELIXIR ANTIOX REVITALIZER

JÚLIA BONET ELIXIR ANTIOX REVITALIZER

30 ML 100 ml / 230.10€
-22% T'ESTALVIES -19,87 €
88,90 € 69,03 €
69,03 € -22%
69,03 €
100 ml / 230.10€
Fora d'estoc
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,04€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Elixir antioxidant, amb Àcid Ferúlic i Vitamina C. L'Àcid Ferúlic és un antioxidant d'origen vegetal que s'extreu de les móres i les olives. La combinació dels dos actius antioxidants prevé i bloqueja el dany cel·lular provocat pels radicals lliures, millora la producció de les fibres de col·lagen i elastina.

Ideal com a cura denergia quan la pell es mostra cetrina, amb aspecte cansada i envellit. Per a pells desvitalitzades, fines i febles.

Té un pH lleugerament àcid que assegura la millor actuació dels ingredients.

No indicat per a pells sensibles.

Mantingueu l'envàs tancat, protegit de la llum i fora de l'abast dels nens. Ús tòpic. El color del producte es pot veure alterat però no afecta la seva eficàcia. Testat dermatològicament.

Sèrum antiedat i antioxidant que augmenta la producció de col·lagen a la pell minimitzant els efectes d'envelliment i restaurant la flexibilitat cutània. Tractament antifatiga que tonifica la pell, afavoreix l'eliminació de toxines millorant la respiració de la pell. La combinació d'actius com l'Àcid Ferúlic i l'Àcid Ascòrbic (Vitamina C) afavoreix que la vitamina C penetri millor a la pell.

EAN13
0000000183994
Quantitat
30 ML
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Anti Edat
Anti Fatiga
Anti Oxidant
Detox
Elasticitat
Oxigenació
Tonificació
Textura
Líquida
Principis Actius
Vitamina C
Vitamina E

Aplicar cada nit amb la pell neta. No es recomana aplicar durant el dia, ja que la Vitamina C és fotosensible. Aboqui 2-3 gotes al palmell de la mà i amb el rovell dels dits estengui-la fent massatges tot el rostre, evitant el contorn dels ulls, fins a la seva completa absorció. Continuar amb la crema habitual. En cas de contacte amb els ulls, rentar amb aigua abundant.

PRINCIPIS ACTIUS

- Àcid ferúlic.

- Vitamina C (15%).

- Vitamina I.