Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
GRADUAL SELF TAN OIL BODY 150ML
GRADUAL SELF TAN OIL BODY 150ML

GRADUAL SELF TAN OIL BODY 150ML

150 ML 100 ml / 19.47€
-17% T'ESTALVIES -5,80 €
35,00 € 29,20 €
29,20 € -17%
29,20 €
100 ml / 19.47€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,44€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Oli autobronzejador, hidratant i protector per a tot tipus de pells.

Amb un efecte gradual, Lancaster Sun 365 Gradual Self Tanning Oil estimula la producció de melanina, per a un bronzejat natural i durador.

Aplicar diàriament i uniformement sobre la pell neta i seca. Imagina't això: Què passaria si poguessis conservar un bronzejat natural durant tot l'any? Fins i tot sense el sol?

Lancaster ho fa possible, i fàcil, amb SUN 365 Self Tan, una col·lecció de bronzejat sense sol llista per fer servir que et mantindrà resplendent en qualsevol època de l'any (i sense l'aspecte taronja, mai!).

Aquesta col·lecció ve en dos formats: ja sigui per aconseguir un bronzejat daurat ràpid per a una festa, o per despetar la teva lluentor natural dia rere dia mentre prepares la teva pell per a l'exposició al sol.

Totes dues opcions estan deliciosament perfumades amb una fragància estiuenca addictiva. Construeix un bronzejat d'aspecte natural gradualment, dia a dia, amb el nostre oli sec autobronzejador que realça el color de la teva pell.

El nostre Complex Activador de Bronzejat augmenta la producció de melanina natural per preparar la teva pell per a un bronzejat més ràpid i durador des del primer dia sota el sol. La seva textura setinada es fon instantàniament a la teva pell, deixant-la suau, hidratada i brillant tot el dia.

EAN13
3614225562990
Quantitat
150 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Hidratació
Protecció
Textura
Oli
Format
Esprai

Apliqui Lancaster Sun 365 Gradual Self Tanning Oil diàriament i de manera uniforme sobre la pell neta i seca fins a obtenir el to desitjat.

Tecnologia d'autobronzejat: formulada amb un agent de bronzejat d'origen natural que n'imita el color bronzejat natural

Complex activador de bronzejat: augmenta la producció de melanina natural per preparar la pell per a un bronzejat més ràpid i durador des del primer dia sota el sol

Complex d'antioxidants: eficàcia antiradicals lliures i protecció de l'ADN

Complex hidratant: hidratació immediata i duradora.

Instant Glow Complex: combina pigments il·luminadors per a un efecte de brillantor instantani

Beneficis:

• Tecnologia de cotxe bronzejat: formulada amb un agent de bronzejat d'origen natural que imita el teu color de bronzejat natural. • Complex activador de bronzejat: augmenta la producció de melanina natural per preparar la pell per a un bronzejat més ràpid i durador des del primer dia sota el sol. • Complex d'antioxidants: eficàcia antiradicals lliures i protecció de l'ADN. • Complex hidratant: hidratació immediata i duradora.