El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
VIII ROCOCO MAGNOLIA WOMEN

VIII ROCOCO MAGNOLIA WOMEN

50 ML 100 ml / 498.96€
-50% T'ESTALVIES -245,52 €
495,00 € 249,48 €
249,48 € -50%
249,48 €
100 ml / 498.96€
Fora d'estoc
Producte de descompte amb darreres unitats.
Articles amb descompte per disposar de darreres unitats.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 3,74€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Un homenaje a algunos de los iconos artísticos más queridos de la época, el aroma de Noble VIII Magnolia se basa en la fresca feminidad de los característicos tonos rosados que se presentaron en todo momento.

Ecos de inocencia juguetona resuenan a través de notas de guisante, redondeadas con la sofisticada complejidad del diseño de la Chinoiserie del envase.

Clive Christian VIII Rococo Magnolia es una fragancia aromática y floral para mujer. Lanzado por Clive Christian en 2017, este impresionante perfume presenta naranja mandarina, bergamota y cassis como las notas más cítricas para añadir frescura.

En el corazón hay notas de magnolia, rosa, clavo de olor y canela para un aroma audaz y floral que es fuertemente femenino y se aferra suavemente a la piel. 

EAN13
652638004341
Quantitat
50 ML
Tipus de Marca
Exclusiva
Família Olfactiva
Aromàtica
Floral
Gènere
Dona
Format
Esprai
Flascó

PVaporitzar la fragància a zones de pols i coll.

Notes de sortida: ASSIS

otent, verd i fresc, cassis afegeix una nota tropical, afruitada. Les gemmes de cassis, també conegudes com a gemmes de grosella negra, s'utilitzen per produir rovell de grosella negra francesa pura i natural al 100%.

Notes de Cor: MAGNÒLIA

Magnolia alba és nativa del sud d'Àsia i la destil·lació al vapor s'usa per extreure l'aroma embriagadora dels capolls.

Nota de Base: OAKMOSS

Oakmoss es cull en forma silvestre als boscos de Macedònia, els recol·lectors s'enfilen als arbres i els recullen a mà, un per un.