Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
BLUE THERAPY RED ALGAE UPLIFT RICH CREAM
BLUE THERAPY RED ALGAE UPLIFT RICH CREAM
BLUE THERAPY RED ALGAE UPLIFT RICH CREAM
BLUE THERAPY RED ALGAE UPLIFT RICH CREAM
BLUE THERAPY RED ALGAE UPLIFT RICH CREAM

BLUE THERAPY RED ALGAE UPLIFT RICH CREAM

50 ML 100 ml / 95.90€
47,95 €
47,95 € -0%
47,95 €
100 ml / 95.90€
Fora d'estoc
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,72€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Biotherm Blue Therapy Xarxa Algae Uplift Rich Cream. Crema antiedat de dia per a pells seques.

Potenciada per la biociència, rapara els signes visibles de l'edat per a una pell més llisa, ferma i lluminosa donant solució a les necessitats de rostre durant el dia. La seva coloració rosada aporta un efecte bona cara immediat.

Amb Blue Therapy Red Algae Uplift et beneficiaràs de les seves propietats hidratants i antienvelliment de les algues. Està enriquida amb vitamines E i C ideal per a la pell gràcies al poder antioxidant.

Especialment pensada per a una generació de dones que volen lluir un aspecte més rejovenit i natural, Blue Therapy Red Algae Uplift de Biotherm captura el poder tensor aconseguint una pell visiblement més jove i contorns redefinits després de la seva aplicació diària.

Crema antiedat que corregeix els efectes que produeix la pèrdua de col·lagen a la pell. La seva textura vellutada proporciona lluminositat i un efecte lífting que genera una sensació de bona cara.

EAN13
3614273030304
Quantitat
50 ML
Tipus de Pell
Seca
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Anti Edat
Fermesa
Hidratació
Lifting
Lluminositat
Textura
Crema
Principis Actius
Colàgen
Vitamina C
Vitamina E
Gènere
Dona

Aplicar amb lleugers tocs a la cara sobre front, galtes i barbeta. Amb els rovells dels dits, lliscar sobre la mandíbula fins al coll i després des de les celles fins a la zona alta del front per reafirmar i elevar els contorns facials.

MASSATGE: Prendre una petita quantitat de crema amb els dits, i escalfar-la amb el palmell de les mans. Amb el gestual d'ONES, pressionar amb tots els dits des del centre del rostre cap a l'exterior, fer aquest moviment des de la mandíbula fins a arribar al front per millorar la microcirculació i aconseguir una pell més lluminosa.

Com tota la gamma reparadora antiedat de Blue Therapy, conté: 1% de Life Plankton, l'ingredient regenerador únic de Biotherm i l'Alga de la Joventut, que repara arrugues, taques i pèrdua de fermesa.

A més, la nova gamma Blue Therapy Uplift Rich inclou en la seva formulació: Alga vermella reafirmant que remodela l'oval facial enfortint les fibres de col·lagen i elastina, potenciant l'elasticitat i suavitzant les arrugues, i Fracció de pèptid de col·lagen que estimula la producció de col·lagen , augmentant l'elasticitat, reafirmant la pell i actuant sobre l'arruga profunda.

AQUA, GLYCERIN, DIMETHICONE, RHAMNOSE, ISOHEXADECANE, ALCOHOL DENAT., PROPANEDIOL, ISOPROPYL ISOSTEARATE, BEHENYL ALCOHOL, VINYL DIMETHICONE/METHICONE SILSESQUIOXANE CROSSPOLYMER, CETYL ALCOHOL, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, NYLON-12, ALGAE EXTRACT, TIN OXIDE, PEG-100 STEARATE, STEARIC ACID, SORBITAN OLEATE, CETEARYL ALCOHOL, CETEARYL GLUCOSIDE, CAFFEINE, NEOHESPERIDIN DIHYDROCHALCONE, SODIUM CHLORIDE, MYRISTIC ACID, PALMITIC ACID, ADENOSINE, AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL,TAURATE, DISODIUM STEAROYL GLUTAMATE, HYDROLYZED RHODOPHYCEAE EXTRACT, CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, CAPRYLYL GLYCOL, CARRAGEENAN, VITREOSCILLA FERMENT, CITRIC ACID, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, XANTHAN GUM, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, POLYSORBATE 80, ACRYLAMIDE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE COPOLYMER, BUTYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, CI 77163, CI 77491, CI 77891, MICA, LINALOOL, GERANIOL, LIMONENE, CITRONELLOL, PARFUM. F.I.L. C213367/1