Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
BLUE THERAPY RED ALGAE UPLIFT NIGHT CREAM
BLUE THERAPY RED ALGAE UPLIFT NIGHT CREAM
BLUE THERAPY RED ALGAE UPLIFT NIGHT CREAM
BLUE THERAPY RED ALGAE UPLIFT NIGHT CREAM
BLUE THERAPY RED ALGAE UPLIFT NIGHT CREAM

BLUE THERAPY RED ALGAE UPLIFT NIGHT CREAM

50 ML 100 ml / 101.90€
50,95 €
50,95 € -0%
50,95 €
100 ml / 101.90€
Fora d'estoc
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,76€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Biotherm Blue Therapy Xarxa Algae Uplift Night Cream. Crema antiedat de nit.

Descobreix la nova línia competència d'efecte lífting que corregeix els efectes que produeix la pèrdua de col·lagen a la pell. Potenciada per la biociència, rapara els signes visibles de l'edat per a una pell més llisa, ferma i lluminosa donant solució a les necessitats de rostre tant de dia com de nit.

Blue Therapy Uplift va dirigit a aquelles pells que veuen els efectes que la pèrdua de col·lagen produeix a la seva pell i busquen un efecte lífting que remodeli els contorns de l'oval facial, aportant tonicitat, hidratació i lluminositat a tota la cara.

Crema antiedat de nit amb efecte lífting que aporta fermesa i lluminositat per a una pell més rejovenida. La seva fórmula específica per a la nit activa els mecanismes de reparació i regeneració de la pell.

EAN13
3614272890398
Quantitat
50 ML
Tipus de Pell
Seca
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Anti Edat
Fermesa
Hidratació
Lifting
Lluminositat
Regeneració
Reparació
Tonificació
Textura
Crema
Principis Actius
Pèptids
Gènere
Dona

Aplicar amb lleugers tocs a la cara sobre front, galtes i barbeta. Amb els rovells dels dits, lliscar sobre la mandíbula fins al coll i després des de les celles fins a la zona alta del front per reafirmar i elevar els contorns facials.

MASSATGE: Prendre una petita quantitat de crema dits, i escalfar-la amb el palmell de les mans. Amb el gestual d'ONES, pressionar amb tots els dits des del centre del rostre cap a l'exterior, fer aquest moviment des de la mandíbula fins a arribar al front per millorar la microcirculació i aconseguir una pell més lluminosa.

Com tota la gamma reparadora antiedat de Blue Therapy, conté: 1% de Life Plankton™, l'ingredient regenerador únic de Biotherm; i l'Alga de la Joventut, que repara arrugues, taques i pèrdua de fermesa.

A més, la nova gamma Blue Therapy Uplift inclou en la seva formulació: Alga vermella reafirmant que remodela l'oval facial enfortint les fibres de col·lagen i elastina, potenciant l'elasticitat i suavitzant les arrugues; i fracció de pèptid de col·lagen que estimula la producció de col·lagen, augmentant l'elasticitat, reafirmant la pell i actuant sobre l'arruga profunda.

*La seva fórmula específica per a la nit, activa els mecanismes de reparació i regeneració de la pell.

1 Comment
No customer reviews for the moment.