Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
BONDLESS EDP VAPORIZADOR 100 ML
BONDLESS EDP VAPORIZADOR 100 ML

BONDLESS EDP VAPORIZADOR 100 ML

100 ML 100 ml / 269.99€
269,99 €
269,99 €
269,99 €
100 ml / 269.99€
Last items in stock
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 4,05€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

És un perfum d'energia ardent i vivaç.

Una porta dentrada a una densa jungla on destaca la varietat de vanilla Bourbon.

A Boundless, el ritu de la primavera pren vida a través de tons d'espècies clars i nítids que ballen a l'ombra d'arbres profunds i ombrívols.

Una densa jungla on es poden percebre essències de fusta de tota mena, així com el reflex dels raigs de sol travessant les branques.

Un marcat contrast entre la càlida fulla de canyella i l'exaltada taronja sanguina, unida per un gingebre afruitat, dóna pas a un cor on resinoide de mirra i fulles de tabac trencadisses brollen, de vegades meloses i amargues, mentre que aquí i allà brolla el cardamom alcanforado, la seva mossegada freda s'adhereix a accents picants d'oli de papir abans d'esvair-se a la suau boira d'un rar i sedós Extracte de CO2 de vainilla de Madagascar.

Tímids darrere d'un vel de molsa de roure, els bàlsams difonen la seva calidesa silenciosa i enganxosa, l'encens i l'elemi i el fumat fusta de guaiac, la cera del qual dóna la benvinguda a la d'un absolut de vainilla borbònica encara més fosc, afruitat i ric, lluent com la joia de la jungla.

EAN13
701666410386
Quantitat
100 ML
Tipus de Marca
Nicho
Família Olfactiva
Enfustada
Especiada
Fruital
Gènere
Home
Format
Esprai

Vaporitzar a les zones de calor del cos per a una major intensitat i durada de la fragrância.

HEAD NOTES: oli de taronja sanguina, oli de cardamom, gingebre CO2, oli absolut d'elemi

HEART NOTES: absolut de vainilla Bourbon i CO2, resinoide de benjuí

BASE NOTES: oli de fusta de guaiac, oli de papir, absolut de cacau, absolut de tabac, absolut de molsa de roure, absolut d'encens i oli, resinoide de mirra, oli de vetiver, oli de pachulí