Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
FEMINITE DU BOIS LIMITED EDITION 50ML
FEMINITE DU BOIS LIMITED EDITION 50ML
FEMINITE DU BOIS LIMITED EDITION 50ML

FEMINITE DU BOIS LIMITED EDITION 50ML

50 ML 100 ml / 183.98€
91,99 €
91,99 €
91,99 €
100 ml / 183.98€
Fora d'estoc
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,38€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

FEMINITE DU BOIS LIMITED EDITION 50ml

El 2022, Serge Lutens celebra la feminitat amb una edició limitada pels 30 anys de Féminité du bois. Un perfum icònic a l'origen de la perfumeria Serge Lutens.

Féminité està encarnada per una nina de fusta molt “couture”, vestida amb un esmòquing cubista, la màxima sofisticació!

""Un xoc

Em sembla que la feminitat s'ha vist a través de la lent de la suavitat i la rodonesa, i s'ha transcrit majoritàriament a través de corbes fluides i imprecises, mentre que per a mi "Féminité du bois" és l'encarnació de la qual m'atreveixo a cridar 'La meva dona'!"

En les seves creacions olfactives, ja icòniques, el perfumista Serge Lutens fa més de 20 anys que produeix alcohols forts amb accents proustians. Des de "Féminité du bois", fins a "Ambre sultan" i "La fille de Berlin", cada perfum explica la seva pròpia història excepcional i té la seva pròpia signatura.

Potser també la seva?

Féminité du bois, en un nou flascó d'edició limitada, un perfum mític, pur i essencial de la Collection noire de Serge Lutens.

EAN13
3700358217125
Quantitat
50 ML
Tipus de Marca
Nicho
Família Olfactiva
Chipre
Enfustada
Gènere
Unisex
Format
Esprai
Flascó

Serge Lutens afavoreix l'ús de primeres matèries de primera qualitat i d'origen natural per a l'elaboració de les seves fragàncies, amb la convicció que només aquestes poden garantir una evolució completa i complexa del perfum sobre la pell. Per utilitzar-lo, apliqui o perfum* la fragància triada directament sobre la pell i deixeu-la reposar durant uns minuts. Això permet que la composició adquireixi tot el seu caràcter i en reveli la forma més veritable i seductora. Les essències Serge Lutens sempre acaben confessant els seus actes!

*Els usuaris de Serge Lutens poden triar entre dos mètodes d'aplicació segons les preferències: els puristes poden optar pel tap rodó i aplicar la fragància amb els dits, mentre que els que busquen la comoditat d'ús poden optar pel format en esprai.

ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), DIPROPYLENE GLYCOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, LINALOOL, EUGENOL, BHT, CINNAMAL, LIMONENE, BENZYL ALCOHOL, CITRONELLOL, GERANIOL, BENZYL BENZOATE, FARNESOL, BENZYL SALICYLATE, CI 60730 (EXT. VIOLET 2), CITRAL, CI 19140 (YELLOW 5), CI 17200 (RED 33)