El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SUN SPORT BRUMA CORP SPF30 200ML

SUN SPORT BRUMA CORP SPF30 200ML

200 ML 100 ml / 20.68€
-20% T'ESTALVIES -10,65 €
52,00 € 41,35 €
41,35 € -20%
41,35 €
100 ml / 20.68€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,62€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Protecció total amb Sun Sport Cooling Invisible Mist SPF30 resistent a la suor ia l'aigua, i gaudeix d'un efecte refrescant immediat quan practiquis activitats a l'aire lliure. A més d'actuar davant del 100% de l'espectre solar*, la nostra boira solar neta i respectuosa amb l'oceà ara també ajuda a reparar la pell dels danys provocats pel sol. Fàcil i ràpida d'aplicar, aquesta lleugera boira es fa invisible immediatament sobre la pell, permetent que aquesta respiri fins i tot mentre practiques esport intens.

Gaudeix d'una àmplia protecció solar amb la nostra Sun Sport Cooling Invisible Mist SPF30 resistent a la suor ia l'aigua, i sent el seu efecte refrescant immediat quan practiquis activitats a l'aire lliure. A més d'actuar davant del 100% de l'espectre solar*, la nostra boira solar neta i respectuosa amb l'oceà ara també ajuda a reparar la pell dels danys provocats pel sol. Fàcil i ràpida d'aplicar, la seva lleugera fórmula transparent permet que la teva pell respiri fins i tot quan practiques esport intens.

Aquesta boira corporal s'asseca ràpidament i la pots utilitzar fins i tot sobre la pell humida. La seva fórmula no enganxosa i no greixosa es fa invisible en aplicar-la, proporcionant una sensació de frescor immediata i duradora mentre hidrata la pell.

* Cap producte de protecció solar pot proporcionar una protecció completa contra els raigs del sol. La sobreexposició al sol és una greu amenaça per a la salut.

Protecció solar per a persones actives, esport, boira, invisible, protector solar corporal, pell humida, frescor, resistent a l'aigua, resistent a la suor, ampli espectre, SPF50, net i respectuós amb l'oceà, assecat ràpid, bronzejat daurat, bronzejat durador, bronzejat uniforme, lleuger, no comedogènic, UVA, UVB, infrarojos, llum visible, llum blava, acabat sec al tacte.

EAN13
3616302514502
Quantitat
200 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Hidratació
Protecció
Protecció solar
SPF 30
Textura
Fluida
Format
Esprai

Polvoritzar per tot el cos, fer massatges fins a la seva completa absorció.