El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

Lancaster

LANCASTER SUN BEAUTY FLUIDO FACIAL SPF30 30ML

Preu de 100ml a 99.13€
29,74 € 33,00 € -10% T'ESTALVIES -3,26 €

Descripció

Nova protecció facial invisible i ultralleugera que ofereix una sensació de pell nua és el nostre Sun Protective Fluid SPF30. A més d'actuar davant del 100% de l'espectre solar*, el nostre protector solar, net i respectuós amb l'oceà, és molt sensorial i ara també ajuda a reparar la pell dels danys provocats pel sol.

Protecció solar, SPF30, fluid protector, acabat sec, bronzejat daurat, bronzejat uniforme, bronzejat durador, no comedogènic, altament sensorial, protector solar facial, sensació de pell nua, aplicació sobre pell humida, ultralleuger, acabat transparent, fórmula neta, l'oceà, UVA, UVB, infrarojos, llum visible, llum blava, esprai, acabat sec, resistent a l'aigua.

A més d'absorbir-se ràpidament a la pell tornant-se completament invisible, aquest fluid sensorial no gras s'asseca a la perfecció sense deixar sensació enganxosa i ofereix un acabat sec al tacte que hidrata el rostre de forma duradora. Es pot aplicar sobre la pell humida i és compatible amb el maquillatge, ajudant a protegir-te en tot moment i lloc.

* Cap producte de protecció solar pot proporcionar una protecció completa contra els raigs del sol. La sobreexposició al sol és una greu amenaça per a la salut.

** Prova in vitro del complex activador del bronzejat present a la gamma Sun Beauty.

EAN13
3616302022519
Quantitat
30 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Hidratació
Protecció
Protecció solar
SPF 30
Textura
Fluida
Durada
Waterproof

Aplica la nostra protecció solar per aconseguir un bronzejat daurat i uniforme en menys temps d'exposició solar** i gaudeix del seu acabat sec al tacte.

Aplicar Sun Beauty Sun Protective Fluid SPF30 per tota la cara i el coll abans d'exposar-se al sol.