El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
BLUE THERAPY MULTI-DEFENDER SPF25
BLUE THERAPY MULTI-DEFENDER SPF25

BLUE THERAPY MULTI-DEFENDER SPF25

50 ML 100 ml / 89.90€
44,95 €
44,95 € -0%
44,95 €
100 ml / 89.90€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,67€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

La pell està exposada a multitud d'acceleradors de l'envelliment que multipliquen els signes visibles de l'edat.

Ara, Biotherm crea una simbiosi única entre protecció i reparació visible a la més lleugera de les textures.

Blue Therapy és la gamma Nº1 antiedat a Espanya. Va néixer el 2012 amb un objectiu clar: Només un 20 % dels signes de l'edat són inevitables; el 80% restant poden ser reparats.

Tractament escut multiprotector i reparador dels signes de ledat.

Combat taques, arrugues i pèrdua de fermesa.

Factor de Protecció Solar 25. No adherent.

Descobreix Blue Therapy Multi-Defender SPF25, una potent crema antiedat que actua com a escut per a una protecció total de la pell davant dels raigs UVB, els raigs UVA curts i llargs (responsables del 75% dels acceleradors de l'envelliment) i la pol·lució. A més, gràcies al poder reparador de l'Alga de Joventut™, els signes de l'edat es reparen visiblement: taques fosques, arrugues profundes i manca de fermesa. "

Blue Therapy Multi-defender Biotherm SPF 25 és el tractament per reparar de forma accelerada els signes de l'edat i protegir la pell. Aquesta crema antiarrugues té una innovadora fórmula que repara de manera accelerada arrugues, taques i manca de fermesa gràcies a l'Alga de Joventut. Un potent còctel d'actius antioxidants i un SPF 25 proporcionen un "escut multiprotector" antioxidant davant de la pol·lució, les agressions externes i la incidència dels raigs UV.

Gràcies a Biotherm, que és una marca sostenible i experta en tractament, es desenvolupa la BLUE BEAUTY:

-Es transformen microorganismes aquàtics en ingredients d'altíssima eficàcia per a la pell a través de processos biotecnològics sostenibles i es complementen amb potents ingredients dermatològics. Gràcies a això s'aconsegueixen actius NATURALS, SOSTENIBLES, POTENTS, EFICAÇOS i ASSEGURANCES.

Sempre de la mà d'un fidel compromís actiu amb els oceans que desenvolupa la marca des del 2012. Per això s'utilitzen ingredients renovables i fórmules i packagings eco-dissenyats, sempre implementant accions de les ONG.

Per què aquest tractament antiedat és tan eficaç?

Gràcies a una fórmula NATURAL a base de:

-ALGA DE JOVENTUT (Alaria Esculenta): capaç d'adaptar-se a les condicions més extremes auto-regenerant-se i emmagatzemant una gran quantitat de nutrients dia a dia. Proporciona una reparació accelerada d'arrugues, taques i manca de fermesa.

-COMplex MULTI-PROTECTOR:

- Potent còctel d'actius antioxidants: un actiu vegetal (Baicalina), un actiu aquàtic (Venuceane) i Vitamina E lluiten davant dels radicals lliures i l'envelliment.

- «Escut protector»: amb Hydranov P -agent antipol·lució- que protegeix i restaura la funció de barrera de la pell exposada a la pol·lució i un SPF 25.

Amb aquest tractament antiedat obtindrà uns resultats visibles en molt poc espai de temps:

-D'immediat pell més lluminosa, suau, flexible i amb més sensació de confort. Pell protegida contra la pol·lució i els raigs UV.

-Dia a dia la pell es transforma mostrant-se més llisa, suau i ferma. Pell més uniforme, reparada i protegida.

EAN13
3614271578488
Quantitat
50 ML
Edat Recomanada
30-40 anys
40-50 anys
50 anys en endavant
Tipus de Pell
Greixosa
Mixta
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Anti Arrugues
Anti Fatiga
Anti Oxidant
Anti Pol.lució
Fermesa
Hidratació
Regeneració
Reparació
Taques
Protecció solar
SPF 25
Principis Actius
Extractes Marins

Aplicar diàriament per obtenir resultats òptims sobre la pell neta i el coll. Usant les dues mans, aplicar a la cara amb moviments cap a fora començant al centre. Acabar al coll. Evitar el contorn dels ulls.

Pas 1: Neteja el teu rostre amb Biosource.

Pas 2: Dota una dosi regeneradora a la teva pell amb Life Plankton™ Elixir.

Pas 3: Repara i protegeix la teva pell amb Blue Therapy Accelerated Serum i Blue Therapy Multi Defender SPF 25.

Pas 4: Completa la teva rutina de bellesa amb Blue Therapy Eye.

Life plankton™ (ingrediente regenerador único, exclusivo de Biotherm)

Alga de juventud™ (extracto de Alaria esculenta)

Broad Outdoor Defense Complex™: un cóctel de activos antioxidantes y antipolución (filtros UV, baicalina y furcellaria lumbricalis).

863474 47, AQUA / WATER, GLYCERIN, OCTOCRYLENE, ALCOHOL DENAT., NIACINAMIDE, ETHYLHEXYL, SALICYLATE, ISONONYL ISONONANOATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, PROPYLENE GLYCOL, POLY C10,30, ALKYL ACRYLATE, TOCOPHEROL, ALGAE EXTRACT, SACCHARIDE ISOMERATE, GLYCERYL STEARATE, GLYCERYL STEARATE CITRATE, BEHENYL ALCOHOL, TRIETHANOLAMINE, SODIUM ACRYLATES CROSSPOLYMER,2, SODIUM CARRAGEENAN, SODIUM POLYACRYLATE, SILICA, MARIS SAL / SEA SALT, ADENOSINE, DISODIUM EDTA, DISODIUM ETHYLENE DICOCAMIDE PEG,15 DISULFATE, CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, CAPRYLYL GLYCOL, VITREOSCILLA FERMENT,SCUTELLARIA BAICALENSIS EXTRACT / SCUTELLARIA BAICALENSIS ROOT EXTRACT, FAEX EXTRACT / YEAST EXTRACT, THYLHEXYLGLYCERIN, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, CETYL ALCOHOL, PENTAERYTHRITYL TETRA,DI,T,BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, PHENOXYETHANOL, CHLORPHENESIN, CI 77491 / IRON OXIDES, CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE, LINALOOL, GERANIOL, LIMONENE, CITRAL, CITRONELLOL, BENZYL ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, F.I.L. B198505/1

Esta lista de ingredientes puede sufrir modificaciones. Consultar el envase del producto.