Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
PACK DE MAQUILLATGE IL.LUMINADOR BY JÚLIA

PACK DE MAQUILLATGE IL.LUMINADOR BY JÚLIA

Aquest paquet conté

3 ct 100 ct / 5,338.67€
-5% T'ESTALVIES -8,43 €
168,59 € 160,16 €
160,16 € -5%
160,16 €
100 ct / 5,338.67€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 2,53€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Pack de Maquillatge Il·luminador de Sisley.

Aquest Pack conté:

- Instant éclat, un tractament il·luminador i energitzant que alhora aporta hidratació i volum a la pell, otorgant uniformitat i allisat a la pell. Prepara't per recuperar la resplendor de la pell a l'instant.

- Base fluida Phyto Teint Nude 2N Ivory Beige (tonalitat neutra, amb una barreja de matisos rosats i daurats) per aconseguir un cutis natural, lluminós i radiant. Una base indetectable, però impecable. Immediatament, la pell es realça amb un subtil acabat setinat. La textura de la pell s'allisa. La pell està hidratada i llisa i les petites imperfeccions es difuminen, de textura fluida, fresca i lleugera sintegra a la perfecció amb la pell, proporcionant una sensació de pell nua amb una cobertura lleugera.

- L'Orchidee Coral, un coloret il·luminador d'acabat transparent i lluminós, que aportarà color i lluminositat a la cara. El trio de tons ultralluminosos s'ha dissenyat específicament per esculpir la cara i potenciar la bellesa natural de la pell. Amb un sol traç del pinzell, la pell es ressalta i s'iguala.

Quantitat
3 ct
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Hidratació
Lluminositat
Uniformitat
Textura
Fluida
Pols
Acabat
Lluminós
Natural
Cobertura
Mitja

- Instant éclat:

Agitar el tub abans de fer servir. Es pot aplicar amb els dits o amb una brotxa. 3 formes d'aplicació possibles:

1. ABANS de la base de maquillatge, per tota la cara: la llum sembla venir de sota la pell, la base de maquillatge embellida. Perllonga la fixació.

2. DESPRÉS de la base de maquillatge, sobre les corbes de la cara. Aquesta és la tècnica del "strobing": les faccions queden sublimades per la llum, el rostre esculpit.

3. NOMÉS, per tota la cara: efecte bellesa i frescor, augmenta la brillantor natural de la pell per a un resultat radiant de la pell nua.

- Base de maquillatge:

Agitar abans de fer servir. Aplica la base amb els rovells dels dits o amb la brotxa per a base fluida amb moviments lents i suaus. Comença aplicant-ho a la línia central del rostre, després estengui-ho cap a fora.

- L'Orchidée Coral:

Un coloret il·luminador compost per tres tons que es barregen fins a l'infinit per exalçar el cutis i esculpir la cara amb suavitat.

Instant éclat:

WATER/EAU (AQUA), C9-12 ALKANE, DICAPRYLYL CARBONATE, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARTE, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARTE, HEXYL LAURATE, SODIUM CHLORIDE, VP/HEXADECENE COPOLYMER, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, RUSCUS ACULEATUS ROOT EXTRACT, ACTINIDIA CHINENSIS (KIWI) FRUIT EXTRACT, PADINA PAVÒNICA THALL, PAINA PAVÒNICA THALL DIY PROPYLENE CARBONATE, TIN OXIDE, FRAGRANCE (PARFUM), BENZOIC ACID, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, IRON OXIDES (CI 77491). IL#1A.

Phyto-Teint Nude:

Complex ""Hydro-Booster"" (còctel d'ingredients clau hidratants: Àcid Hialurònic, Microesferes de Glucomanà de Konjac): manté la hidratació de la pell per a una pell llisa i elàstica.

Complex ""Aqua-Lock"" (Còctel d'ingredients clau captors d'aigua): Extracte de Menta aquàtica, Sucre d'Origen Vegetal): aporta frescor i hidratació immediata

Complex "Vita-Light" (Extractes de Kiwi + Acerola): potencia la lluminositat del cutis i potencia l'energia i la vitalitat de la pell.

AQUA / WATER / EAU, feniltrimeticona, ALCOHOL DESNATURALITZAT., Dimeticona, talc, lauril PEG-10 tris (trimetilsiloxi) SILYLETHYL dimeticona, DIFENIL DIMETICONA / VINIL DIFENIL DIMETICONA, CILSSESQUIC, FULLA , glabra Malpighia (ACEROLA) FRUITA EXTRACT, ACTINIDIA chinensis (kiwi) FRUITA EXTRACT, SODI hIALURONAT, el glucomanà, palmitat d'etilhexilo, polisilicona-11, acrilats / POLYTRIMETHYLSILOXYMERO TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, ALUMINI HIDRÒXID, CARBONAT DE PROPILÈ, TRIHIDROXISTEARINA, ÀCID CÍTRIC, CITRACTE DE SODI, PARFUM / FRAGÀNCIA, BENZOAT DE SODI, DE SOTI, SORDAT DE DEU, CI49, CI49) (CI99), 77.] IL # 1A

L'Orchidée Coral:

TALC, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, ZINC STEARATE, DIMETHICONE, ZEA MAYS (CORN) STARCH, SILICA, LILIUM CANDIDUM BULB EXTRACT, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, TIN OXIDE, TETRASODIUM EDTA, PROPYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE, ACRYLATES/OCTYLACRYLAMIDE COPOLYMER, ISOSTEARYL ALCOHOL, CHLORPHENESIN, POTASSIUM SORBATE, MAIG CONTAIN [+/- MICA (CI 77019), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499), XARXA 6 (CI 15850), 5 YELLOW 5 LAKE (CI 19140)]. IL#1A

Les llistes d'ingredients continguts a la composició dels productes Sisley i Hair Rituel by Sisley s'actualitzen periòdicament. Consulteu la llista d'ingredients a l'empaquetatge abans de fer servir el producte.