Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
PACK DETOX VALMONT BY JÚLIA

PACK DETOX VALMONT BY JÚLIA

Aquest paquet conté

3 ct 100 ct / 12,354.67€
370,64 €
370,64 €
370,64 €
100 ct / 12,354.67€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 5,85€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Pack Detox de Valmont.

Perquè aquest pack tingui la màxima eficàcia per aportar oxigenació, combatre la manca de lluminositat i detoxificar la seva pell, incorporem l'escuma de neteja Bubble Falls, una escuma lleugera com un núvol que neteja el rostre alhora que ajuda la pell a recuperar equilibri natural, controlant l'excés de sèu per aportar una textura radiant i sense imperfeccions.

Seguim el tractament amb una brisa d'aire fresc, per a una nova joventut, amb la La Deto2x Cream. De textura mousse, amb bombolles, aquesta crema tornarà a la seva pell la lluminositat, afavorint l'oxigenació cel·lular i desintoxicant la pell. Notarà la seva pell neta i purificada, sobretot a les pells de tonalitat grisenca, causada per la contaminació. La pell s'allibera, sembla relaxada i descansada.

Per a la darrera injecció immediata d'oxigen afegim a aquest pack, la mascareta amb textura cremosa d'última generació. Amb una aplicació divertida i sensorial, t'ajudarà a transformar la pell en 10 minuts. El seu efecte efervescent, aportarà al teu cutis una dosis de frescor, lluminositat i sentiràs la teva pell descansada gràcies als beneficis de l'oxigen.

Quantitat
3 ct
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Anti Edat
Anti Fatiga
Detox
Energitzant
Lluminositat
Oxigenació
Purificant
Reparació
Suavitat
Textura
Crema
Escuma
Mousse
Format
Mono Dosis
Pot

Per a una aplicació correcta dels productes d'aquest pack cosmètic, recomanem netejar la pell amb l'escuma Bubble Falls. Agitem abans de fer servir. Sobre la pell neta i humitejada, apliquem amb un massatge dues o tres dosis de producte, evitant l'àrea dels ulls. Seguidament, aclarim amb aigua tèbia o una mussolina humida.

Per potenciar el tractament d'oxigenació, recomanem una dosi de la màscara. Obrir la tapa de la càpsula individual DETO2X PACK i aplicar generosament el producte sobre la pell del rostre i el coll, evitant el contorn d'ulls i boca. La màscara farà escuma i augmentarà el volum. Després de 7-10 minuts, un cop les bombolles hagin fet efecte efervescent aclareixi amb aigua i continuï amb la seva rutina facial.

Quan la pell està completament neta, apliquem als matins la crema Deto2x sobre el rostre amb lleugers tocs, evitant fer massatges amb pressió.

Bubble Falls: Prebiòtics: nodreixen la microbiòtica responsable de protegir la superfície de la pell - Probiòtics: enriqueixen la flora cutània.

Deto2x Cream: Complex O2: la unió de substàncies oxigenants i ingredients actius de plantes facilita la difusió d'oxigen a la pell - Cèl·lules mare de poma suïssa: afavoreix la renovació cel·lular - Triple ADN: estimula les funcions essencials de la pell.

Deto2x Pack: Complex Doble O2: reactiva l'oxigenació cel·lular i n'afavoreix la difusió al cor de la pell. - Berro suís: elimina les toxines per a una neteja profunda. - Cèl·lules mare de poma suïssa: Augmenta la longevitat de les cèl·lules mare de la pell.