El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
VOLUME & LIFT MÁSCARA PARA CEJAS RESISTENTE AL AGUA

VOLUME & LIFT MÁSCARA PARA CEJAS RESISTENTE AL AGUA

AL AGUA 040
3,99 €
3,99 € -0%
3,99 €
Fora d'estoc
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,06€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Són aquí per quedar-s'hi: Les celles marcades destaquen qualsevol look, perquè fan que la teva mirada sigui més oberta, aconsegueixen el marc perfecte per al teu maquillatge d'ulls i una expressió forta.

Amb la màscara de celles Volume & Lift Waterproof, les celles aconsegueixen un efecte lífting durador i resistent a l'aigua, com al saló de bellesa, gràcies a la seva textura tipus cera.

La fórmula conté un complex natural de cura i està disponible en un total de quatre tons: una versió transparent i tres tons de marró, que es poden fer servir per omplir amb precisió petits buits a les celles.

EAN13
4059729313331
Tipus de Marca
Mass Market
Necessitat a cobrir
Lifting
Durada
Llarga Durada
Waterproof

Els dies de les celles fines s'han acabat: Les celles poblades són el look que marca tendència! Pentina les celles lleugerament cap amunt, emplena-les amb el llapis de celles que prefereixis i després fes servir la Màscara per a Celles Volume & Lift Brow resistent a l'aigua per fixar-les i aconseguir un resultat durador.