Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
PACK FERMESA JEANNE PIUBERT BY JÚLIA

PACK FERMESA JEANNE PIUBERT BY JÚLIA

Aquest paquet conté

3 ct 100 ct / 4,392.33€
-5% T'ESTALVIES -6,93 €
138,70 € 131,77 €
131,77 € -5%
131,77 €
100 ct / 4,392.33€
Fora d'estoc
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 2,08€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Coneix el pack reafirmant definitiu per a braços i bust JEANNE PIAUBERT, els millors productes seleccionats perquè llueixis una elegant silueta.

El pack Firmeza Jeanne Piubert conté:

Gestuelle d'Eau Gel Douche 200ml

Gaudiu d'aquest Gel escumós per a la dutxa. Purifica la pell amb delicadesa, deixa la pell hidratada, vellutada i evita que es ressequi (actiu neutralitzant de la calç de l'aigua). Relaxa't amb els seus olis essencials amb propietats tonificants i revitalitzants.

Radical Firmness Bras 125ml

Descobreix el tractament reafirmant específic de braços. Escuma cruixent ultra fresca amb un actiu específic Coolsculpting amb “efecte gel” que reafirma intensament la pell augmentant la síntesi de col·lagen.

Seins fermes mousse 125ml

La solució en escuma Seins Fermes de Jeanne Piaubert, reafirma la sustentació natural dels pits i aporta un efecte tensor al bust. Té una agradable textura mousse, que s'absorbeix immediatament i no taca la roba. Ajuda la teva pell a recuperar tonicitat ia redefinir-ne la forma.

Quantitat
3 ct
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Elasticitat
Fermesa
Hidratació
Regeneració
Revitalitzant
Textura
Mousse

GESTUELLE D'EAU GEL DOUCHE 200ML

Aplicar cada dia a la dutxa, dipositar una mica de gel al palmell de la mà i repartir sobre la pell humida. Fer massatges delicadament i després aclarir.

RADICAL FIRMNESS BRES 125ML

Aplicar cada dia i/o nit amb moviments ascendents de canell a coll a la zona interior i exterior dels braços.

SEINS FERMES MOUSSE 125ML

Aplicar cada dia matí i/o nit sobre pits i escot.

INGREDIENTES: WATER / AQUA, BUTANE, PROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, HYDROLYZED SOY PROTEIN, PROPANE, ISOBUTANE, PROPANEDIOL, PPG-26- BUTETH-26, PHENOXYETHANOL, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, FRAGRANCE / PARFUM, HORDEUM DISTICHON (BARLEY) EXTRACT / HORDEUM DISTICHON EXTRACT, CHLORPHENESIN, ARNICA MONTANA FLOWER EXTRACT, DIPROPYLENE GLYCOL, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LACTOCOCCUS FERMENT EXTRACT, SODIUM HYDROXIDE, TROMETHAMINE, DISODIUM EDTA, METHYLPARABEN, LACTIC ACID, GLUCOSE, UREA, LIMONENE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LINALOOL, HYDROXYCITRONELLAL, GERANIOL, CITRONELLOL, BENZYL SALICYLATE.