Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
COFRE IRIS EDP
COFRE IRIS EDP
100 ML 100 ml / 88.95€
-44% T'ESTALVIES -71,05 €
160,00 € 88,95 €
88,95 € -44%
88,95 €
100 ml / 88.95€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,33€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

EL COFRE DE REGAL CONTÉ: IRIS EDP 100ML + BODY LOTION 50ML + FORMAT VIATGE 10ML

Descobriu el cofre de regal de Prada compost per Iris de Les Infusions de 100ml, el body lotion d'Iris Les Infusions i el format viatge de 10ml d'Iris Les Infusions. Descobriu la recerca de l'harmonia i l'equilibri.

Infusion D'iris de Prada és un “Eau de Parfum” unisex de notes florals i enfustades. Aquest perfum fa una picada d'ullet a les tradicions del passat perquè aquestes ens deixin entendre el lloc que ocupem en el present, i alhora, busca un perfecte equilibri harmoniós en un món caòtic, transportant-nos a un lloc aïllat i en plena calma.

Aquesta fragància va ser creada l'any 2007 per la perfumista Daniela (Roche) Andrier, i pertany a la col·lecció Les Infusions de Prada. La seva essència, és una total evocació a l'aroma dels llençols acabats de planxar ia la pell neta i nua, olors que ens transporten a la nostra infància i romanen sempre intactes a la nostra memòria.

La seva delicada i elaborada estela, inicia amb flor del taronger africà, taronja, mandarina i neroli, cítrics amb cert punt de dolçor, que creen un suau matalàs en què es posen les notes florals, els seus protagonistes, com iris, resina almaci del llentiscle i gàlban, per finalment concloure amb un suau fons enfustat.

Infusion Iris. El nom d'aquesta fragància es deu al procés a què és sotmès l'iris per aconseguir extreure'n l'essència. Aquest és sotmès a una infusió constant durant 6 mesos, per extreure totes les seves propietats olfactives.

Fugitiu dels estereotips. Aquest perfum fuig completament dels estereotips femenins. No sidentifica amb un perfil determinat, ni amb un rang dedat específic. Està lligat a un esperit lliure, natural i al tan desitjat Univers Prada.

Perfumeria d'abans. El seu flascó és un clar homenatge a l'antiga perfumeria. Refinat i senzill, de línies rectes i pures només hi destaca, l'anagrama de la marca tallat sobre un aplic metàl·lic. Exquisidesa i classicisme.

EAN13
3614273950084
Quantitat
100 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Família Olfactiva
Enfustada
Floral
Gènere
Dona
Format
Esprai
Flascó

Perfumar en nebulització al voltant del cap i les espatlles perquè la fragància caigui suaument. Aplica la teva fragància a l'interior dels canells i darrere del lòbul de les orelles. Aquestes zones de pols tenen una temperatura superior a la resta del cos, i això ajudarà a fer que la fragància s'evapori més lentament. Aplicar perfum directament sobre la roba, pot tacar, fer malbé i alterar el teixit.

Notes aromàtiques:

Notes de sortida: flor del taronger africà, taronja, mandarina i neroli.

Notes de cor: iris, resina almaci del llentiscle i gàlban.

Notes de fons: vetiver, cedre de Virgínia, encens i benjuí.

value1: ALCOHOL • AQUA / WATER / EAU • PARFUM / FRAGRANÇ • LIMONENE • COUMARIN • LINALOOL • ALPHA-ISOMETHYL IONONE • ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE • GERANIOL • ISOEUGENOL • CITRONELLOL • ETHYLY ETHANE • FARNESOL • BENZYL BENZOATE