El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
Filter

Fragàncies i perfums de luxe de Prada

La firma italiana Prada, va ser fundada l'any 1913. Té el seu origen al món de la moda i des de llavors és sinònim d'avantguarda posicionant-se com una de les icones de la moda i avui segueix sent una de les firmes de moda d'alta costura més reconegudes del món.

Al començament dels 2000, va llançar la seva primera línia de fragàncies i avui alguns dels seus perfums són autèntics best-sellers de la perfumeria.

A més dels seus perfums clàssics, Prada crea col·leccions com Les Infusions de Prada que representan la combinación entre lo inesperado y lo familiar, entre lo elegante y lo sutil y entre el pasado y la modernidad y tiene millones de fans en todo el mundo. Son perfumes delicados y atemporales; florales, balsámicos y con notas cítricas y amaderadas. Con de iris, mimosa o rosa para ella y con vetiver o cedro para él.

Los diseños depurados de sus frascos son igualmente atemporales y elegantes, llegando incluso a recordar, algunos de ellos, al tradicional y elegante frasco con difusor para el tocador.

Descubre todos los perfumes de Prada y sus elegantes aromas a precios estupendos, además de poder disfrutar de grandes descuentos online.

Preguntes freqüents sobre els perfums de Prada

 • Com fan olor els perfums de Prada?

  Els perfums de la marca Prada són aromes elegants, dolces, enfustades, especiades i florals que conformen una família olfactiva tradicional, però alhora molt sensual.
  Són fragàncies delicades que desperten les nostres emocions i que evoquen un interessant món sensorial.

 • Qui fabrica les fragàncies de Prada?

  Prada és una firma italiana de moda. Fundada per Mario Prada el 1913 com a Fratelli Prada (en italià: Hermanos Prada), la firma va fer un gir radical amb l'arribada a la gerència de Miuccia Prada, néta del fundador, el 1978.
  Sota la direcció de Miuccia, cosa que era un negoci local de pell i cuir, es va convertir en pocs anys en una firma internacional de moda.

 • Quin és el perfum més dolç de Prada?

  Prada Candy és una fragància femenina, jovial i divertida que fa olor de caramel. Pertany a la família olfactiva ambre-vainilla i les seves notes de sortida són empolsades i florals, les de cor mesclades i en arribar al fons descobrim el caramel que li aporta la seva estela dolça per als amants dels perfums goumand.

 • Quins són els millors perfums de Prada?

  Entre els perfums de Prada per a dona destaca La Femme, un perfum sensual i exòtic amb magnòlia, llavors de pastanaga i bergamota o Candy Kiss, un perfum oriental molt femení.
  Per ells, el perfum de Prada masculí L’Homme, amb neroli i gingebre i càlides fustes es dirigeix a homes que no vulguin una fragància massa cridanera, però si deixar una agradable impressió. Per a homes moderns i més atrevits, Prada Luna Rossa Inspirada en els teixits dʻalta tecnologia de la línia de moda masculina, és sensual, càlida, elegant i noble creant una experiència olfactiva fresca i revitalitzant.