El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SUBLIME GOLD HAIR NUTRITION & LUMINOSITY DUO

SUBLIME GOLD HAIR NUTRITION & LUMINOSITY DUO

250 ML 100 ml / 41.60€
-20% T'ESTALVIES -26,00 €
130,00 € 104,00 €
104,00 € -20%
104,00 €
100 ml / 41.60€
Fora d'estoc
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,56€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Els teus essencials per a una cabellera sana i radiant aquest estiu, amb Or Bioactiu de 24k.

El nostre duo de xampú i condicionador de la línia Sublime Gold treballen des del cor del fol·licle per a revitalitza, nodrir i il·luminar el teu cabell.

A més, el mini Ultra-brilliant Mist de mida viatge (regal) amb filtres solars actua com un potent escut protector al teu cuir cabellut, fol·licles i fibra davant els danys de l'estiu.

Ideal per a cabells de normal a gruixut, porós, sec i sense vida.

Luminous Shampoo 250 mL

Luminous Conditioner 250 mL

Ultra-Brilliant Mist 30 mL (regal)

Deluxe Cotton Bag (regal)

EAN13
8435590602020
Quantitat
250 ML
Tipus de Marca
Luxe
Professional
Principis Actius
Or
Tipus de cabell
Tot tipus de Cabell
Format
Flascó
Tractament Capil.lar
Anti Encrespament
Anti Frizz
Anti Oxidant
Brillantor
Cuir Cabellut
Elasticitat
Força
Hidratació
Nutrició
Protecció
Protecció color
Regeneració
Reparació
Suavitat

XAMPU: Aplicar sobre els cabells mullats, realitzar un salve massatge fins a escumar i després aclarir acuradament.

CONDICIONADOR: sobre el cabell i cuir cabellut prèviament humits després del rentat. Fer massatges i deixar actuar 5 minuts. Retirar amb aigua abundant.

Floral. Notes fresques de poma verda, cítrics i acords verds embolicats en un ram de gessamí, nard, rosa i ylang ylang. Les fulles de clau, les notes enfustades i el mesc afegeixen un toc d'espècies i calidesa.

Or Bioactiu de 24k: Innovador i luxós principi actiu format per la unió de l'or micronitzat de 24 quirats i l'or col·loïdal de 24 quirats. Aquest ingredient preciós forma un complex infusionat que té tres funcions fonamentals:

1. Optimitza la bio-distribució dels sublims ingredients actius dels diferents tractaments, permetent que penetrin en més profunditat en el cuir cabellut, a més de tenir una absorció més gran i ràpida.

2. Actua com a escut protector contra l'envelliment, neutralitzant els radicals lliures i reforçant la barrera cutània per protegir-la de les agressions externes.

3. Aporta una lluminositat sublim als cabells de forma natural.

• Cèl·lules Mare d'Olivera Silvestre: Prové d'Oliveres Silvestres Mediterrànies. Treballa a nivell biomolecular amb tres objectius:

1. Protegir els cabells i el cuir cabellut de l'envelliment.

2. Reforçar i nodrir en profunditat per revitalitzar el cuir cabellut.

3. Realitzar la bellesa dels cabells i el cuir cabellut aportant volum i millorant la pentinabilitat, suavitat i hidratació.

• Nèctar de Vitamina D: Actiu d'origen natural desenvolupat a partir de cèl·lules mare de Lithops pseudotruncatella, una planta suculenta extremòfila l'hàbitat de la qual són els deserts del sud del continent africà. Hidrata augmenta la retenció d'aigua i millora la microcirculació mitjançant l'anàlisi de l'oxigenació de teixit.

• Multi-bond Filler: actiu cosmètic biotecnològic d'upcycling de tecnologia verda i sostenible. Aquest complex actua a la fibra protegint els ponts di-sulfur i aportant les proteïnes associades a la Queratina (KAPs). Reconstrueix en un 56% la fibra capil·lar dels cabells amb danys profunds. És ric en pèptids de baix pes molecular que penetren a la fibra capil·lar realitzant una tasca de reconstrucció de l'arquitectura capil·lar i protecció de la queratina, reforçant i protegint els cabells.

• Oli d'Argan Ecològic: Amb un alt contingut en vitamina E i àcids grassos essencials, té propietats nutritives, revitalitzants, reestructurants i reparadores del cuir cabellut i cabell.

* VEGI EL VADEMECUM PER A MÉS INFORMACIÓ D'INGREDIENTS I ESTUDIS CLÍNICS

• Complex Vegan Shine Beautifier: Complex 100% vegetal i 100% biodegradable que augmenta visiblement la brillantor del cabell per realçar-ne la bellesa natural.

• Queratina Vegana: Queratina 100% natural ia base de vegetals, repara, renova i protegeix la queratina (component estructural clau dels cabells) mitjançant la creació d'una fina pel·lícula de queratina que recobreix la fibra capil·lar. Crea una brillantor natural bonica i protegeix contra el dany tèrmic. Restaura la fibra capil·lar donant-li cos, volum i brillantor.

• Col·lagen Vegà: Fragment de col·lagen altament pur i actiu certificat vegà obtingut a través de plantes silvestres (N. Benthamiana). Promou la formació de col·lagen. Millora l'elasticitat i la textura dels cabells. Ajuda a revitalitzar la fibra capil·lar.

• Tensioactius naturals derivats de l'oli de Coco i de Poma: Ultrasuaus, lleugers i respectuosos amb el cuir cabellut. Minimitzen la pèrdua de color.

• Pèptid de Moringa: Protegeix els cabells contra la contaminació en reduir l'adherència de gasos, UVB i partícules de pols. Millora la força i resistència del cabell, mentre actua com a fotoprotector i el condiciona i repara.

• Complex Multivitamínic B: Còctel de cinc vitamines del grup B (Tiamina - B1, Riboflavina - B2, Nicotinamida - B3, Pantenol - B5 i Piridoxina - B6) que defensa contra l'estrès oxidatiu, augmenta les propietats protectores i regeneradores de la queratina natural dels cabells. Treballa a nivell de fol·licle, regula el sèu i augmenta la producció de queratina capil·lar, promovent el creixement del cabell sa.

• Oli de Camèlia: Ric en vitamina A, B, E i D i oligoelements. Gran poder antioxidant, ajuda a restablir l'elasticitat i suavitat dels cabells.

• Complex Proteic de 5 Oligoelements: Compost de Magnesi, Ferro, Zinc, Coure i Silici que eviten que la 5-alfa reductasa converteixi la testosterona en dihidrotestosterona (DHT). La DHT és la principal causa de pèrdua de cabell. Proporciona a les cèl·lules nutrients essencials per assegurar una forta divisió de les cèl·lules i un creixement òptim del cabell