Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
PLATINUM & DIAMONDS THE VOLUME LUXURIOUS MASK 250 ML ML
PLATINUM & DIAMONDS THE VOLUME LUXURIOUS MASK 250 ML ML

PLATINUM & DIAMONDS THE VOLUME LUXURIOUS MASK 250 ML ML

250 ML 100 ml / 17.60€
-20% T'ESTALVIES -11,00 €
55,00 € 44,00 €
44,00 € -20%
44,00 €
100 ml / 17.60€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,66€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Una màscara antienvelliment indulgent i luxosa que repara els cabells danyats mentre restaura el volum que s'ha perdut amb el temps.

Els ingredients actius preciosos de la nostra màscara volum treballen des del cuir cabellut fins al cor de la fibra capil·lar per reparar des de dins cap a fora i crear un volum excepcional. Nodreix i condiciona profundament deixant el cabell extremadament sedós amb una brillantor Platinum & Diamond.

EAN13
8436551809595
Quantitat
250 ML
Tipus de Marca
Luxe
Professional
Principis Actius
Mantega de Karité
Tipus de cabell
Fi
Sense Volum
Format
Flascó
Tractament Capil.lar
Anti Oxidant
Brillantor
Cuir Cabellut
Protecció color
Volum

Aplicar sobre el cuir cabellut i els cabells després del rentat.

Fer massatges i deixar actuar entre 5 i 15 minuts.

Esbandir amb abundant aigua. Per aconseguir una penetració més gran del producte, es recomana aplicar una tovallola seca calenta durant el temps d'exposició.

Un càlid i afruitat floral. Les notes de maduixa, poma i lila es teixeixen al voltant del sensual gessamí, rosa i tarongina.

Pols de Platí: Propietats revitalitzants i antienvelliment. Regula l'equilibri elèctric dels cabells i el cuir cabellut. Hidratació continua, torna elasticitat i restaura la lluminositat dels cabells.

Pols de Diamant: Potent regenerador, hidratant, nutritiu i antiradicals lliures. Capacitat per activar la microcirculació cutània. Excel·lent exfoliant amb propietats cicatritzants. Aporta una sensual i única brillantor.

Aigua Termal: Aigua mineromedicinal procedent de les Termes de Salies de Bearn des Gaves (França). Rica a Calci, Magnesi, Ferro, Manganès, Coure i Zinc.

Pèptid de Col·lagen Marí: Suavitza i condiciona els cabells alhora que crea una capa protectora de l'arrel a la punta. Repara els cabells danyats. Pèptid de Queratina: Repara, renova i protegeix la queratina (component estructural clau del cabell) mitjançant la creació d'una fina pel·lícula de queratina que recobreix la fibra capil·lar. Crea una brillantor natural bonica i protegeix contra el dany tèrmic. Restaura la fibra capil·lar donant-li cos, volum i brillantor.

Extracte d'Acai Ecològic: Poder antioxidant. Ric en vitamines i minerals. Oli d'Argan Ecològic: Alt contingut en vitamina E i àcids grassos essencials. Té propietats nutritives, revitalitzants, reestructurants i reparadores del cuir cabellut i cabell. Extracte de Goji Ecològic: Poder antioxidant, inhibeix la peroxidació lipídica i estrès oxidatiu. Protegeix el col·lagen dels cabells.

Complex Multivitamínic B: Còctel de cinc vitamines del grup B (Tiamina - B1, Riboflavina - B2, Nicotinamida - B3, Pantenol - B5 i Piridoxina - B6), defensa contra l'estrès oxidatiu, augmenta les propietats protectores i regeneradores de la queratina natural del cabell. Treballen a nivell de fol·licle, regulen el sèu i augmenten la producció de queratina capil·lar, promovent el creixement del cabell sa.

Mantega de Karité: Hidrata intensament i nodreix.

Agents Voluminitzadors: Potencien el volum. Agents Condicionadors: Aporten suavitat al cabell a més de donar-li brillantor i sedositat sense aportar pes.

Caviar: actua contra el procés d'envelliment. Qualitats protectores, hidratants i revitalitzadores dels cabells. Gràcies al seu complex lipoproteic, protegeix i reestructura intensament el cuir cabellut i cabell. Orquídia: Té propietats hidratants, suavitzants, antiirritants i antioxidants.