El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
EXTREME CAVIAR EXFOLIATING SCRUB SCALP MASK 250 ML

EXTREME CAVIAR EXFOLIATING SCRUB SCALP MASK 250 ML

250 ML 100 ml / 14.40€
-20% T'ESTALVIES -9,00 €
45,00 € 36,00 €
36,00 € -20%
36,00 €
100 ml / 14.40€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,54€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

La mascareta exfoliant és un luxós pretractament que renova el cuir cabellut i el prepara per als tractament antiedat següents mitjançant una exfoliació efectiva sense ser agressiva.

La vigoritzant fórmula és rica al nostre potent Cell-Detox Booster que ajuda a desintoxicar les cèl·lules de la pell, mentre que Mare Perla Natural de Tahití treballa en sinergia amb Arena de Coral per eliminar la pell morta com a restes d'impureses. Enriquit amb un complex fitoactiu de 15 potents compostos botànics ajuden a neutralitzar els desequilibris i irritació del cuir cabellut. Enriquit amb Caviar i Provitamina B5 amb potents propietats condicionadores i protectores al cabell. Atorga suavitat, flexibilitat i confort al cuir cabellut.   

EAN13
8436551809397
Quantitat
250 ML
Tipus de Marca
Luxe
Professional
Necessitat a cobrir
Oxigenació
Purificant
Família Olfactiva
Cítrica
Floral
Tipus de cabell
Tot tipus de Cabell
Tractament Capil.lar
Anti Oxidant
Caviar
Cuir Cabellut
Suavitat

Aplicar la rica mascareta exfoliant sobre el cuir cabellut humit (en separacions de 3cm aprox.). Treballar des de la part frontal cap a la part posterior fent massatges suaument amb el rovell dels dits en moviments circulars sobre el cuir cabellut. Deixeu actuar entre 5 i 15 minuts. Esbandir bé i seguir amb el seu ritual de neteja Miriam Quevedo específic. Utilitzar un cop per setmana. En cas de contacte amb els ulls, esbandir amb aigua immediatament. Consell de Miriam: Per augmentar els beneficis de l'exfoliant, recomanem aplicar una tovallola seca calenta durant el procés d'exposició.

Floral. Notes fresques de poma verda, cítrics i acords verds embolicats en un ram de gessamí, nard, rosa i ylang ylang. Les fulles de clau, les notes enfustades i el mesc afegeixen un toc d'espècies i calidesa.

Caviar: Un dels ingredients antiedat més exclusius, gràcies al seu complex lipoproteic, composició abundant en aminoàcids essencials, pèptids estructurants, proteïnes, àcids grassos essencials i oligoelements. Protegeix intensament tant el cabell com el cuir cabellut i reestructura la queratina descomposta, alhora que restaura la hidratació, la força i l'elasticitat per aconseguir un cabell més vibrant i d'aspecte juvenil. Cell-Detox Booster: Extret del llevat Candida Saitoana. Potencia l'autofagocitosi, desintoxica les cèl·lules de la pell mitjançant l'eliminació de residus. Mare Perla Natural de Tahití i Sorra de Coral: Ajuda a eliminar la pell morta, com la capa escamosa de la superfície, renovant el cuir cabellut proporcionant una exfoliació eficaç i no agressiva. Complex Botànic Phyto-Active 15: Combinació de 15 extractes botànics amb una potent activitat anti-lipasa per prevenir els desequilibris i irritació del cuir cabellut. Ajuda a combatre pèrdua de cabell, caspa com a excés sèu. Pantenol: La provitamina B5 protegeix, humecta, suavitza i prevé el cabell trencadís. Cooling Touch: Brinda una sensació plaent i refrescant per calmar i relaxar el cuir cabellut.