Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
PRIME ME LIP PRIMER

PRIME ME LIP PRIMER

TRANSPARENTE
-20% T'ESTALVIES -3,35 €
17,00 € 13,65 €
13,65 € -20%
13,65 €
Proper llançament
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,20€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Pipa Lip primer.

Prebase de llavis.

Fa que la barra de llavis i la brillantor durin més i evita que es corrin fora del contorn dels llavis. Ressalta el color del maquillatge i en facilita l'aplicació; un cop aplicat, proporciona als llavis un aspecte més voluminós i un contorn més definit. Lleuger i flexible, envolta els llavis amb una pel·lícula fina i confortable.

Dermatològicament testat

Sense parabens

Fabricat a Itàlia

EAN13
8011607312382
Quantitat
1 ct
Tipus de Marca
Selectiva
Acabat
Mat
Volum
Durada
Llarga Durada

Aplica una capa fina de producte per tots els llavis i espera uns segons abans d'aplicar la barra de llavis, la brillantor i el llapis de llavis.

ISOHEXADECANE, POLYETHYLENE , HYDROGENATED STYRENE/METHYL STYRENE/INDENE COPOLYMER, TRIBEHENIN, OCTYLDODECANOL, SQUALANE , LAUROYL LYSINE, SYNTHETIC WAX, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, MICA , SORBITOL/SEBACIC ACID COPOLYMER BEHENATE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PROPYLENE CARBONATE, LECITHIN, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-t-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, SPILANTHES ACMELLA FLOWER EXTRACT, TOCOPHEROL , DICTYOPTERIS MEMBRANACEA EXTRACT, ASCORBYL PALMITATE , CITRIC ACID , CI 77163 (BISMUTH OXYCHLORIDE)