Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SET VAMP! FOREVER MASCARA BLACK EDICIO LIMITADA

SET VAMP! FOREVER MASCARA BLACK EDICIO LIMITADA

01 Black
-20% T'ESTALVIES -3,95 €
19,90 € 15,95 €
15,95 € -20%
15,95 €
Last items in stock
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,24€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Pupa Vamp! Forever black Mascara.

Set de maquillatge edició limitada.

"Transposar les tendències de moda preferides del mercat a l'univers de la bellesa és un èxit cada any.

Un cop més, per al Nadal del 2022, Pupa seguirà pel mateix camí que des de fa anys i transformarà els productes imprescindibles en accessoris de moda.

L'oferta posa en primer pla els productes més venuts, ja siguin de maquillatge o de cura de la pell, ja que són els més adequats per esdevenir articles de regal.

La col·lecció de productes imprescindibles es combina amb accessoris de diferents formes i mides: bosses de mà, bosses pràctics, minibosses de bellesa i bosses amb corretja.

Les textures dels materials també empenyen l'estil martellejat i presenten l'estampació teixit com un nou codi estilístic.

S'han triat 4 colors: lila pastís, or calent, negre absolut i un modern siena cremat amb tocs de rosa.

Vamp! Forever Màscara de pestanyes 111 - Forever Black

Fa que les pestanyes semblin tan espectaculars com les postisses. Pinzellada després de pinzellada, el volum se sobredimensiona, per a unes pestanyes espesses, voluminoses i ultradenses. El resultat del maquillatge es manté impecable durant tot el dia, sense grumolls ni taques, en contacte directe amb l'aigua i la suor, i quan s'exposa a temperatures altes i humitat. Començar a la base de les pestanyes i pentinar-les al llarg, treballant verticalment des de l'arrel fins a les puntes. Provat clínicament i oftalmològicament. Adequat per a ulls sensibles i usuaris de lents de contacte”.

EAN13
8011607363995
Tipus de Marca
Selectiva
Textura
Emulsió
Acabat
Volum
Durada
Llarga Durada
Waterproof

ISODODECANE,POLYETHYLENE,SYNTHETIC BEESWAX,TRIMETHYLSILOXYSILICATE,POLYAMIDE-8,POLYVINYL STEARYL ETHER,TALC ,DISTEARDIMONIUM HECTORITE,POLYPROPYLENE,DIMETHICONE,PTFE ,DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER,BEHENYL BEHENATE,PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL,TOCOPHERYL ACETATE ,CI 77499 (IRON OXIDES),CI 77019 MICA