El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SET BOSS BOTTLED PARFUM

SET BOSS BOTTLED PARFUM

100 ML 100 ml / 72.99€
-53% T'ESTALVIES -81,01 €
154,00 € 72,99 €
72,99 € -53%
72,99 €
100 ml / 72.99€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,09€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Feu que aquestes festes siguin inoblidables i regali-li aquest sofisticat set de regal de BOSS Bottled Perfume per a home.

Aquest set està exquisidament presentat amb un acabat lluent, cosa que el converteix en un luxós regal nadalenc per a l'Home modern.

Creat per a homes disposats a confiar en els seus instints i prendre el control, BOSS Bottled Parfum eleva la icònica família de fragàncies BOSS Bottled Eau de Parfum al següent nivell, amb l'aroma ambarina en la seva concentració més alta fins ara.

És perfecte per als que volen més intensitat que un Eau de Parfum masculí.

Perfum masculí ric i texturitzat, aquesta fragància enfustada i verda s'obre amb notes de mandarina picant i olis d'encens especiats.

Revela la seva profunditat i poder amb un cor de lliri concret i un acord d'arrel de figuera, dissenyat per captar el poderós carisma de qui el porta.

Les notes de fons fustades d'essència de cedre i un acord de cuir vegetal aporten la calidesa característica, la intensitat duradora i el poder perdurable a aquest perfum especiat.

El gel de dutxa perfumat BOSS Bottled neteja i refresca, mentre que la mini de viatge BOSS Bottled Parfum permet tenir a mà aquesta fragància inconfusible per gaudir d'una aroma sofisticada que dura tot el dia.

Aquest set de regal de Nadal conté:

- 3,3oz/100ml BOSS Bottled Parfum

- 0,33/10ml BOSS Bottled Parfum Travel Spray

- 3,3 oz/100 ml de gel de dutxa BOSS Bottled

EAN13
3616304197888
Quantitat
100 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Família Olfactiva
Ambar
Enfustada
Gènere
Home
Format
Esprai
Flascó

Ensaboneu-vos amb el gel de dutxa BOSS Bottled i aclariu-vos. Un cop sec, apliqueu la fragància BOSS Bottled Parfum als punts de pols de tot el cos per augmentar la longevitat de la fragància.

PARFUM: ALCOHOL DENAT. · PARFUM/FRAGRANCE · AQUA/WATER/EAU · LIMONENE · LINALOOL · COUMARIN · GERANIOL · EUGENOL · CITRAL · METHYL 2-OCTYNOATE. SHOWER GEL: AQUA/WATER/EAU · SODIUM LAURETH SULFATE · SODIUM LAURYL SULFATE · PARFUM/FRAGRANCE · COCAMIDOPROPYL BETAINE · PHENOXYETHANOL · SODIUM CHLORIDE · SODIUM BENZOATE · PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL · CITRIC ACID · DISODIUM EDTA · LINALOOL · LIMONENE · SODIUM HYDROXIDE · BHT · FD&C YELLOW NO. 5 (CI 19140) · FD&C RED NO. 4 (CI 14700).