Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SET DE REGALO GUILTY DE 3 PIEZAS EAU DE PARFUM

SET DE REGALO GUILTY DE 3 PIEZAS EAU DE PARFUM

90 ML 100 ml / 101.06€
90,95 €
90,95 €
90,95 €
100 ml / 101.06€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,36€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Estenent-te una afectuosa invitació a explorar, crear i connectar amb els nostres veritables éssers, les fragàncies Gucci Guilty Pour Femme i Pour Homme es rellacen amb una campanya protagonitzada per A$AP Rocky, Julia Garner i Elliot Page.

Una oda a l'autoacceptació, l'amistat i l'amor en totes les seves formes, Gucci Guilty Pour Femme Eau de Parfum per a dones presenta una aroma floral ambarina que inspira una nova perspectiva sobre la fusió de sensualitat de viure autènticament.

Tons florals a les notes de sortida i fragàncies millorades floreixen en un refinat Eau de Parfum per a dones.

Aquest perfum cítric s'enforteix amb una concentració més gran de perfum que la clàssica Eau de Toilette, irradiant amb ingredients comandants: Mandora, Pebre Rosa, Lila i Patchouli.

Obrint l'estat d'ànim d'aquest perfum per a dones, les notes cítriques de Mandora són seguides per matisos de Bergamota i Pebre Rosa.

El cor defineix la complexitat d´aquesta aroma Gucci, on la lila contrasta amb les notes de rosa i violeta, amb capes d´oli de gerani.

Definint l'aroma d'aquest Eau de Parfum per a dones, el Patchouli es barreja amb notes ambarines per afegir un toc de seducció.

Reflectint la mateixa forma que la fragància masculina, el flascó de Gucci Guilty Pour Femme està parcialment embolicat en metall to or, amb una tapa brillant a joc, reflectint la fragància Gucci tènue i rosada al seu interior.

El logotip entrellaçat de la G defineix la part frontal.

Aquest conjunt de regal Gucci Guilty per a la primavera conté:

- Perfum Gucci Guilty Pour Femme Eau de Parfum 90 ml (3.0 oz)

- Loció Corporal 50 ml (1.6 oz)

- Perfum a Spray de Bolígraf Gucci Guilty Pour Femme Eau de Parfum 10 ml (0.33 oz)

EAN13
3616304956867
Quantitat
90 ML
Tipus de Marca
Luxe
Família Olfactiva
Ambar
Floral
Gènere
Dona
Format
Esprai
Flascó

Perfecte per a ocasions especials. Ruixa als punts de pols.

Eau de Parfum: ALCOHOL DENAT., PARFUM/FRAGANCIA, AGUA/WATER/EAU, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL SALICYLATE, BHT, ALCOHOL CINAMÍLICO, CITRAL, CITRONELLOL, COUMARIN, BENOZOATO DE DIETILAMINO HIDROXIBENZOILO HEXILO, ETILHEXILO METOXICINAMATO, GERANIOL, HEXIL CINAMAL, HIDROXICITRONELAL, ISOEUGENOL, LIMONENO, LINALOL, ROJO 4 (CI 14700), AMARILLO 5 (CI 19140), VIOLETA EXT. 2 (CI 60730).