Especial dia del pare amb -10% de descompte i regal per compra. Queden
D
H
M
S
Idees de regal
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s''ha completat satisfactòriament
GUILTY POUR FEMME EDP VAPORITZADOR
GUILTY POUR FEMME EDP VAPORITZADOR
GUILTY POUR FEMME EDP VAPORITZADOR
GUILTY POUR FEMME EDP VAPORITZADOR
GUILTY POUR FEMME EDP VAPORITZADOR
GUILTY POUR FEMME EDP VAPORITZADOR
GUILTY POUR FEMME EDP VAPORITZADOR

GUILTY POUR FEMME EDP VAPORITZADOR

50 ML 100 ml / 165.98€
82,99 €
82,99 €
90 ML 100 ml / 89.94€
80,95 €
80,95 €
150 ML 100 ml / 103.33€
154,99 €
154,99 €
82,99 €
100 ml / 103.33€
WILD SOUL VELA
Aconsegueix un regal per al día del pare
WILD SOUL VELA Obsequi per compres superiors a 150€ en producte, emporta't de regal 1 vela edició especial Dia del Pare (model segons disponibilitat, i fins a esgotar existències).
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 2,32€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Creat per a una veritable amant de la llibertat, Gucci Guilty Pour Femme és una fragància rica Floral Oriental amb Mandora cítrica, Lila i un profund duo d'Olis de Pàtxuli.

El nou capítol de les fragàncies de la firma Gucci Guilty es delecta amb la concepció de les dones veritablement alliberades. Una declaració moderna d'autoexpressió i valentia crema amb força en la nova i poderosa declaració #ForeverGuilty.

Creada per a la nova revolució, reneix la fragància Gucci Guilty pour femme, un Floral Oriental que aporta riquesa i noblesa a l'eau de toilette original. Les notes florals i les fragàncies naturals floreixen en un eau de parfum fort i refinat. El perfum s'intensifica, amb un perfum més concentrat que el de l'eau de toilette clàssic, irradiant amb ingredients dominants com la mandora, el pebre rosa, la lila i el pàtxuli. En l'obertura de la fragància, la nota de sortida està impregnada de les notes cítriques de la mandora, una fruita que es troba a l'illa mediterrània de Xipre, suavitzades amb bergamota natural i pebre rosa. El cor defineix la nova complexitat de la fragància. La lila es contrasta amb notes roses i violetes i es barreja amb oli de gerani per crear una barreja floral única i subtil. L'essència es defineix per un profund duo natural d'olis de pàtxuli: pàtxuli Coeur i microdestilació d'oli de pàtxuli, combinats amb notes d'ambre.

EAN13
3614227758162
Quantitat
90 ML
Tipus de Marca
Luxe
Família Olfactiva
Floral
Oriental
Gènere
Dona
Format
Esprai
Flascó

Ús diari. Per a qualsevol ocasió.

Notes olfactives:

Notes de sortida: Mandora, pebre rosa

Notes de cor: Lila

Notes de fons: Pàtxuli

Alcohol Denat., Parfum/Fragrance, Aqua/Water/Eau, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, BHT, Cinnamyl Alcohol, Citral, Citronellol, Coumarin, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Isoeugenol, Limonene, Linalool, Red 4 (CI 14700), Yellow 5 (CI 19140), Ext. Violet 2 (CI 60730).