El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SOS PRIMER MERCURY GOLD GLOW EDICIÓ LIMITADA
SOS PRIMER MERCURY GOLD GLOW EDICIÓ LIMITADA
SOS PRIMER MERCURY GOLD GLOW EDICIÓ LIMITADA
SOS PRIMER MERCURY GOLD GLOW EDICIÓ LIMITADA

SOS PRIMER MERCURY GOLD GLOW EDICIÓ LIMITADA

GOLD GLOW
-22% T'ESTALVIES -8,51 €
39,50 € 30,99 €
30,99 € -22%
30,99 €
Proper llançament
Aquest producte ha estat incorporat fa poc al nostre catàleg com a novetat de llançament al mercat, o perquè hem vist que interessava als nostres usuaris. No esperis més prova-ho!
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,46€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Sos Primer Mercury Gold Glow. Aquesta base amb reflexos rose gold il·lumina a l'instant la pell i perllonga la durada del maquillatge.

SOS Primer es pot aplicar com a primer per tota la cara per facilitar l'aplicació i la durada del maquillatge o bé com a retoc per aportar un toc de llum subtil.

Un extra de lluminositat amb reflexos rose gold.

Respon a les necessitats de la teva pell per oferir beneficis de tractament que faran que sigui més bella i radiant, fins i tot al natural.

La fórmula única es compon d´un 95% d´ingredients d´origen natural i conté un 93% de fórmula de tractament per a 24 h d´hidratació**.

La seva textura fina i fundent llisca deliciosament per la pell i deixar-la flexible i hidratada.

SOS Primer Gold Glow, autèntic concentrat de tractament i eficàcia, s'enriqueix amb un ingredient estrella: l'extracte d'edelweiss bio, reconegut pel poder antioxidant.

EAN13
3666057233739
Quantitat
30 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Anti Oxidant
Hidratació
Textura
Crema
Format
Tub
Acabat
Lluminós
Durada
Llarga Durada

Aplicar després del tractament habitual per tota la cara, sol o barrejat amb la base de maquillatge fluida Clarins.

AQUA/WATER/EAU. COCO-CAPRYLATE/CAPRATE. GLYCERIN. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. PROPANEDIOL. MICA. 1,2-HEXANEDIOL. CI 77891/TITANIUM DIOXIDE. AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER. SORBITAN STEARATE. SILICA. HYDROXYACETOPHENONE. PARFUM/FRAGRANCE. POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6. SODIUM CITRATE. MARIS AQUA/SEA WATER/EAU DE MER. DISODIUM EDTA. SUCROSE COCOATE. BUTYLENE GLYCOL. PHENETHYL ALCOHOL. CITRIC ACID. MARRUBIUM VULGARE EXTRACT. LAMINARIA DIGITATA EXTRACT. KALANCHOE PINNATA LEAF EXTRACT. T-BUTYL ALCOHOL. LEONTOPODIUM ALPINUM FLOWER/LEAF EXTRACT. CHLORELLA VULGARIS EXTRACT. FURCELLARIA LUMBRICALIS EXTRACT. SACCHARIDE ISOMERATE. SODIUM BENZOATE. CROCUS SATIVUS FLOWER EXTRACT. PHYTIC ACID. SODIUM HYDROXIDE. POTASSIUM SORBATE. TOCOPHEROL. LAPSANA COMMUNIS FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT. MARIS SAL/SEA SALT/SEL MARIN. [M4296A]