Aconsegueix un regal per les teves compres en cosmètica solar. Fins a finalitzar existències. Veure productes >>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

Contes De Parfums

Contes de Parfums és una col·lecció única i luxosa de perfums individuals, cadascun amb una història molt personal i emotiva darrere de la seva existència. Una història molt captivadora que retrata un moment específic de la vida. Tot i ser personals, els perfumistes excepcionals darrere d'aquestes històries van decidir que ara els agradaria compartir aquest moment íntim directament amb tu... però una història sense paraules. Aquests artistes talentosos relataràn les seves increïbles històries utilitzant el llenguatge ricament descriptiu i exquisidament sensorial del perfum.

La marca, Contes de Parfums, va ser concebuda sobre la base de la necessitat de crear una plataforma per celebrar els perfumistes individuals, tan sovint ocults a l'anonimat, perquè poguessin expressar lliurement els seus sentiments, experiències i pensaments personals a través del seu vast talent olfàctic, coneixement i experiència. Sense restriccions ni barreres, a aquests mestres se'ls va demanar que compartissin un moment específic a les seves vides a través de l'art de la perfumeria, afegint un genuí sentiment de sensibilitat personal a les seves creacions, a causa del seu significat molt privat i significatiu a la seva vida. Contes de Parfums és la veritable encarnació d'aquesta memòria especial, i en atribuir el seu il·lustre nom a la seva excepcional història i talent, t'anima a compartir aquest moment increïblement personal directament amb ells també.

La primera col·lecció de Contes de Parfums - Cities - recrea un moment específic a la vida d'aquests venerats perfumistes durant una visita personal a una ciutat de la seva elecció a tot el món. A través del poderós mestratge i màgia de la fragància, aquest record específic d'una ciutat es tornarà a comptar, des d'una perspectiva molt personal, cosa que us brinda l'oportunitat de compartir aquesta història olfactiva significativament íntima d'experiència personal i descobriment.

Filter by

Categories

Gènere

Filter