Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SKIN LUX INTENSIVE MOISTURISING CREAM PELLS SEQUES
SKIN LUX INTENSIVE MOISTURISING CREAM PELLS SEQUES
SKIN LUX INTENSIVE MOISTURISING CREAM PELLS SEQUES
SKIN LUX INTENSIVE MOISTURISING CREAM PELLS SEQUES

SKIN LUX INTENSIVE MOISTURISING CREAM PELLS SEQUES

50 ML 100 ml / 77.40€
-23% T'ESTALVIES -11,30 €
50,00 € 38,70 €
38,70 € -23%
38,70 €
100 ml / 77.40€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,58€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Crema hidratant d´ús diari matí i nit per a pells amb tendència seca.

Proporciona una hidratació 3D a totes les capes de la pell, nutrició i protecció antioxidant, reforçant la funció barrera de la pell i aportant un gran confort.

Aquesta crema hidratant facial sumptuosa i intensiva està formulada amb olis i ingredients botànics actius, que aporten un impuls instantani i durador a la hidratació de la pell seca amb resultats visibles. Els ingredients actius no només garanteixen una super hidratació des de les capes més profundes fins a la superfície de la pell, sinó que també la nodreixen i la protegeixen, deixant-la més plena, més suau i molt més agradable al tacte, tornant a la pell una lluminositat uniforme .

Textura: vellutada densa.

BENEFICIS GENERALS

• Hidratació intensa 24h

• Nodreix profundament i deixa la pell més llisa i confortable.

• Aporta una brillantor natural i saludable.

• Ofereix una protecció diària

EAN13
8425402313503
Quantitat
50 ML
Tipus de Pell
Seca
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Anti Oxidant
Hidratació
Lluminositat
Nutrició
Protecció
Suavitat
Uniformitat

Aplicar a la cara amb moviments d'allisat i evitant el contorn dels ulls, després de netejar i tonificar la pell. Per a un millor resultat, aplicar el Skin Lux Elixir segons la necessitat de la pell.

INGREDIENTS ACTIUS CLAU

OLEA VITAE. Aquest actiu guardonat d'origen botànic és un potent revitalitzador cel·lular. Estimula la producció d'energia a la cèl·lula i la manté en un estat òptim, la qual cosa la fa més receptiva als altres principis actius que s'aplicaran posteriorment.

CENTELLA REVERSA. És un ingredient actiu holístic elaborat amb factors de creixement vegetals de destacades propietats regeneratives.

AQUAXYL. Ofereix el concepte d'hidratació 3D incrementant-la a totes les capes de la pell alhora que recolza l'àcid hialurònic natural. Reforça la barrera cutània 24 hores i limita la pèrdua daigua.

OLI DE LLAVORS DE BAOBAB. Ofereix unes propietats hidratants increïbles per a la pell, és un fantàstic antioxidant i reforça la barrera natural de la pell per evitar la pèrdua daigua.

OLI DE LLAVORS DE MORINGA. Aquest increïble oli natural, amb un alt contingut en vitamines A i C, actua com un potent antioxidant i té propietats antimicrobianes que ajuden tant a reequilibrar la microbiota com a protegir la integritat de la barrera natural de la pell.

COL·LAGEN CLR. És un agent antiarrugues i augmenta l'elasticitat de la pell. Afavoreix el metabolisme de la pell i la torna més suau i lluminosa.

PAUSEILE. Aquest actiu dorigen marí està pensat per a les pells estressades, seques i apagades. Reforça la barrera cutània i aporta lluminositat a la pell mantenint-la hidratada, suau i flexible.