El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SKIN LUX ESSENTIAL MOISTURISING CREAM PELLS NORMALS A MIXTES
SKIN LUX ESSENTIAL MOISTURISING CREAM PELLS NORMALS A MIXTES
SKIN LUX ESSENTIAL MOISTURISING CREAM PELLS NORMALS A MIXTES
SKIN LUX ESSENTIAL MOISTURISING CREAM PELLS NORMALS A MIXTES

SKIN LUX ESSENTIAL MOISTURISING CREAM PELLS NORMALS A MIXTES

50 ML 100 ml / 77.40€
-23% T'ESTALVIES -11,30 €
50,00 € 38,70 €
38,70 € -23%
38,70 €
100 ml / 77.40€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,58€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Crema hidratant lleugera d'ús diari matí i nit per a pells normals o mixtes.

Proporciona hidratació profunda i calma la pell alhora que ofereix una protecció diària tant a la microbiota cutània com a nivell cel·lular i regula l'excés de sèu.

BENEFICIS GENERALS

• Hidratació intensa 24h sense brillantors.

• Millora la textura de la pell.

• Redueix l'aparició de l'acne i calma la inflamació.

• Equilibra la microbiota cutània.

• Ofereix una protecció diària.

EAN13
8425402313497
Quantitat
50 ML
Tipus de Pell
Mixta
Normal
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Calmant
Hidratació
Protecció
Suavitat
Textura
Crema
Format
Pot

Aplicar a la cara amb moviments d'allisat i evitant el contorn dels ulls, després de netejar i tonificar la pell. Per a un millor resultat, aplicar el Skin Lux Elixir segons la necessitat de la pell.

INGREDIENTS ACTIUS CLAU

SENSIA CAROTA Aquest ingredient multiactiu s'ha desenvolupat específicament per a les pells hipersensibles, reactives, irritables i intolerants. Aconsegueix augmentar la tolerància de la pell, per la qual cosa és una solució perfecta per a les vermellors prolongades i actua com un superdefensor de les cèl·lules mare.

QUORA NONI. Aquest actiu d'origen vegetal és un hacker antimicrobià que evita els continus atacs dels bacteris perjudicials per a la pell. Les seves magnífiques propietats inclouen el reequilibri de la microbiota, la reducció dels porus i del sèu.

AURAFIRM P. Ingredient natural fermentat de la civada que conté tots els nutrients per fomentar una recuperació ràpida i natural del microbioma de la pell. Ajuda a millorar la textura de la pell i augmenta el gruix de l'epidermis creant una protecció contra els radicals lliures.

NICOTINAMIDA. Fomenta una respiració cel·lular excepcional alhora que manté la pell sana, millora la hidratació de la pell, millora també l'aspecte de la pell envellida, corregeix els problemes de pigmentació i redueix l'aparició de l'acne.

EXFO-BIO. Extracte de fruita que estimula una suau exfoliació biològica mitjançant una renovació cel·lular intel·ligent.

EXTRACTE DE SÀLVIA. Aquesta planta té propietats antimicrobianes, antioxidants i antiinflamatòries.

EXTRACTE DE LAVANDA. L'extracte de lavanda proporciona un excel·lent efecte antimicrobià, antioxidant, astringent, antiinflamatori i fins i tot relaxant per a la pell.