Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SENSAI ULTIMATE EYE CREAM 15ML
SENSAI ULTIMATE EYE CREAM 15ML
SENSAI ULTIMATE EYE CREAM 15ML

SENSAI ULTIMATE EYE CREAM 15ML

15 ML 100 ml / 2,066.60€
-28% T'ESTALVIES -120,01 €
430,00 € 309,99 €
309,99 € -28%
309,99 €
100 ml / 2,066.60€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 4,65€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Luxós i enriquit tractament per al contorn d'ulls que nodreix la delicada pell d'aquesta zona alhora que la il·lumina i embelleix la mirada. 

La zona del contorn dels ulls llum recuperada i rejovenida gràcies al Complex Etern de Sakura que activa la vitalitat de la pell. A més, l'extracte de Bukuryo i Yuzu ajuden a prevenir la glaçada i la inflamació de les bosses i a estimular la microcirculació per reduir l'aparició d'onades. Gracias a la textura de tacto sedoso y consistencia rica, la zona queda profundamente hidratada para combatir las líneas de expresión y las arrugas.

La mirada luce rejuvenecida y bella atenuando los signos del envejecimiento.

EAN13
4973167909270
Quantitat
15 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Anti Arrugues
Bosses
Fermesa
Hidratació
Lifting
Lluminositat
Nutrició
Taques
Ulleres
Uniformitat
Textura
Crema
Format
Pot

Aplicar delicadament matí i nit la quantitat d' un gra d' arròs al dit cor, temperar el producte i aplicar a la zona del contorn d' ulls, com a últim pas del ritual de cura facial.

Extracte de Seda Koishimaru, Extracte CPX Vital, Complex Etern de Sakura, Iris Pallida, Extracte de Bukuryo i Extracte de Yuzu.

 Aqua,  Hydrogenated Polydecene,  Maltitol,  Olea Europaea Fruit Oil,  Glycerin,  Squalane,  Dipropylene Glycol,  Behenyl Alcohol,  Glyceryl Stearate,  Petrolatum,  Hydrogenated Castor Oil Hydroxystearate,  Cera Alba,  Alcohol,  Cetyl Palmitate,  Ceteth-20,  Dimethicone,  Sodium Stearoyl Glutamate,  Stearic Acid,  Cera Microcristallina,  Butylene Glycol,  Dipotassium Glycyrrhizate,  Glycyrrhiza Glabra Root Extract,  Methylserine,  Xanthan Gum,  Acetyl Glucosamine,  Disodium EDTA,  Citrus Junos Peel Extract,  Niacinamide,  Dimethoxy Di-p-Cresol,  Hydrolyzed Silk,  Prunus Yedoensis Leaf Extract,  Phellodendron Amurense Bark Extract,  Tocopherol,  Aminobutyric Acid,  Zostera Marina Extract,  Pyracantha Fortuneana Fruit Extract,  Cynara Scolymus Leaf Extract,  Poria Cocos Extract,  Hydrolyzed Conchiolin Protein,  BHT,  Phenoxyethanol