El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
EXTRA FIRMING NIT PELL SECA
EXTRA FIRMING NIT PELL SECA
EXTRA FIRMING NIT PELL SECA

EXTRA FIRMING NIT PELL SECA

50 ML 100 ml / 138.40€
-37% T'ESTALVIES -40,80 €
110,00 € 69,20 €
69,20 € {* -37%*}
69,20 €
100 ml / 138.40€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,04€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Clarins Extra-Firming Nuit. Crema rica regenerant antiarrugues per a pells seques.

El tractament de nit ideal per reafirmar visiblement la pell i reduir l'aspecte de les arrugues mentre dorms. La pell està visiblement reafirmada i regenerada. La pell desperta més llisa i uniforme. Complex anticontaminació de Clarins.

Resultats:

91%* Els trets es veuen descansats a partir dels 7 dies

82%* La pell està regenerada al cap de 28 dies

91%* La pell recupera la lluminositat al cap de 28 dies

86%* La pell està més tonificada al cap de 28 dies

85%* La pell està més unificada al cap de 28 dies

* Test de satisfacció – Extra-Firming Nuit per a tot tipus de pells – 109 dones.

EAN13
3380810442120
Quantitat
50 ML
Edat Recomanada
40-50 anys
50 anys en endavant
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Allisant
Anti Arrugues
Anti Edat
Fermesa
Regeneració
Uniformitat
Textura
Crema
Format
Pot

1. Escalfar

Prendre una nou de la crema de nit. Escalfar la barreja entre les mans per assolir la temperatura de fusió amb la pell i afavorir-ne l'eficàcia immediata.

3 segons

2. Aplicar

Posar les mans sobre el rostre i el coll per crear una sensació de benestar immediata i repartir-ne el tractament uniformement.

8 segons

3. Pressionar

Drenar per estimular la circulació, tornar la lluminositat a la pell i mantenir una cara ferma. 3 vegades a les galtes, 3 vegades al front, i 5 vegades al coll i l'escot.

16 segons

INGREDIENTS*: AQUA/WATER/EAU, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CETEARYL ISONONANOATE, GLYCERIN, DICAPRYLYL CARBONATE, CETEARYL ALCOHOL, HYDROGENATED COCO-GLYCERIDES, BUTYROSPERMUM PARTY, BUTYROSPERMUM PARTY, BUTYROSPERMUM PARKET, SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, CETEARYL GLUCOSIDE, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, PARFUM/FRAGRANCE, DISODIUM EDTA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TOCOPHERYL ACETATE, CAPRYLHYDROXAMIC ACID, ANIGOZANTHOS FLAVIDUS EXTRACT, BETAINE, SORBITOL, BUTYLENE GLYCOL, DIOSPYROS MESPILIFORMIS LEAF EXTRACT, MALTODEXTRIN, TROMETHAMINE, SANICULA EUROPAEA EXTRACT, KALANCHOE PINNATA LEAF EXTRACT, BALANITS ROXBURGHII SEED OIL, MITRACARPUS SCABER EXTRACT, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID, HYDRATED SILICA, LAPSANA COMMUNIS FLOWER/LEEM/STEM EXTRACT, LEAF/STEM EXTRACT, V3104A]

* Tingues en compte que les nostres fórmules poden canviar o variar. Per conèixer la llista d'ingredients actualitzada, consulteu el pack o envàs del producte.

2 Comments
No customer reviews for the moment.