Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
MÀSCARA WONDER PERFECT 4D 001 NOIR
MÀSCARA WONDER PERFECT 4D 001 NOIR
MÀSCARA WONDER PERFECT 4D 001 NOIR

MÀSCARA WONDER PERFECT 4D 001 NOIR

MÀSCARA WONDER PERFECT 4D 001 NOIR
-29% T'ESTALVIES -10,90 €
37,00 € 26,10 €
26,10 € -29%
26,10 €
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,39€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Máscara Wonder Perfect de Clarins. Màscara de pestanyes per a les 4 dimensions duna mirada perfecta: volum, longitud, curvatura i alta definició.

La Màscara Wonder Perfect 4D aporta volum, longitud, curvatura i definició a les pestanyes per a una mirada perfecta en 4 dimensions, millorant del tot i visiblement la longitud i gruix de les pestanyes dia a dia. Com més la portes, més s'embelleixen les pestanyes.

Beneficis:

• Pestanyes visiblement més llargues, més elevades, amb més curvatura i volum.

• Textura envoltant.

• Mirada més oberta.

• Volum espectacular

• Màxima longitud

• Curvatura perfecta

• Alta definició

• Fórmula que combina resultat maquillatge i acció tractament.

EAN13
3380810269413
Tipus de Marca
Selectiva
Acabat
Volum
Tonalitat
Intensa

Col·locar el raspall de la Màscara Wonder Perfect 4D sobre la pestanya pel costat del dispositiu d'emmagatzematge, la part corba on les fibres són més curtes, i raspallar les pestanyes des de l'arrel cap a la punta.

INGREDIENTES*: AQUA/WATER/EAU. CI 77499/IRON OXIDES. SYNTHETIC BEESWAX. ACRYLATES/ETHYLHEXYL ACRYLATE COPOLYMER. PARAFFIN. GLYCERYL STEARATE. STEARIC ACID. COPERNICIA CERIFERA CERA/COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX/CIRE DE CARNAUBA. ORYZA SATIVA (RICE) BRAN WAX. PVP. AMINOMETHYL PROPANEDIOL. BUTYLENE GLYCOL. SORBITAN SESQUIOLEATE. PHENOXYETHANOL. CERA MICROCRISTALLINA/MICROCRYSTALLINE WAX/CIRE MICROCRISTALLINE. HYDROXYETHYLCELLULOSE. PANTHENOL. ROSA CENTIFOLIA FLOWER WAX. ROSA DAMASCENA FLOWER WAX. SUCROSE STEARATE. SPHINGANINE. DIMETHICONE. CAPRYLYL GLYCOL. ASCORBYL PALMITATE. TOCOPHEROL. LAURETH-21. POTASSIUM SORBATE. SYNTHETIC WAX. SODIUM STEARATE. HEXYLENE GLYCOL [MS3211A/00]

* Tingues en compte que les nostres fórmules poden canviar o variar. Per conèixer la llista d'ingredients actualitzada, consulteu el pack o envàs del producte.