Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
TEA TREE BALANCING FOAMING CLEANSER 180
TEA TREE BALANCING FOAMING CLEANSER 180

TEA TREE BALANCING FOAMING CLEANSER 180

180 G 100 g / 9.17€
-28% T'ESTALVIES -6,44 €
22,95 € 16,51 €
16,51 € -28%
16,51 €
100 g / 9.17€
Fora d'estoc
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Producte de descompte amb darreres unitats.
Articles amb descompte per disposar de darreres unitats.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,25€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

El Tea Tree Balancing Foaming Cleanser és un netejador suau formulat amb àloe vera ecològic i oli d'arbre del te. Retira eficaçment la brutícia acumulada a la pell durant el dia i deixa la pell fresca i completament lliure d'impureses. Per què és ideal per a pells greixoses? A més de calmar la pell i tenir propietats antibacterianes, regula la producció de sèu de la pell sense ressecar-la, saps com ho fan? En lloc daigua, utilitzen extracte dàloe vera (30%) per mantenir la hidratació de la pell i evitar la sensació de tibantor. Conté altres ingredients com la bardana, una planta que ajuda a eliminar les toxines de la pell i manté sota control els granits causats per l'acne, i olis essencials de taronja amarga i gerani per relaxar la pell.

Netejador específic per a pells greixoses o amb tendència acneica.

EAN13
8809151138875
Quantitat
180 G
Tipus de Pell
Greixosa
Necessitat a cobrir
Hidratació
Imperfeccions
Principis Actius
Áloe Vera
Certificat
Vegà

Assegureu-vos que les vostres mans estiguin netes i humides. Aplica una quantitat apropiada al palmell de la mà, frega les dues mans fins que tingui una textura cremosa. Massatge la pell del rostre durant 30 segons i seguidament retira el producte amb aigua tèbia.

*Aloe Barbadensis Leaf Extract, Glycerin, Palmitic Acid, Stearic Acid, Lauric Acid, Potassium Hydroxide, Aqua, Myristic Acid, Sodium Cocoamphoacetate, Glyceryl Stearate, Sorbitan Olivate, Sodium Chloride, Melaleuca Alternifolia Leaf Extract, Allantoin, Phenethyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Citrus Aurantium Amara Leaf/Twig Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol, **Citronellol, Citrus Aurantium Bergamia Fruit Oil, Pelargonium Graveolens Oil, *Arctium Lappa Root Extract, *Symphytum Officinale Root Extract, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, **Geraniol, **Limonene, **Linalool. *Certified Organic, **Natural Essential Oils.

2 Comments
No customer reviews for the moment.