Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
JULIA BONET PRO BODY SCULPTOR LIPO-LIFT ARM CREAM
JULIA BONET PRO BODY SCULPTOR LIPO-LIFT ARM CREAM
JULIA BONET PRO BODY SCULPTOR LIPO-LIFT ARM CREAM
JULIA BONET PRO BODY SCULPTOR LIPO-LIFT ARM CREAM
JULIA BONET PRO BODY SCULPTOR LIPO-LIFT ARM CREAM

JULIA BONET PRO BODY SCULPTOR LIPO-LIFT ARM CREAM

200 ML 100 ml / 40.50€
-23% T'ESTALVIES -24,00 €
105,00 € 81,00 €
81,00 € -23%
81,00 €
100 ml / 40.50€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,22€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

CREMA REAFIRMANT I REDUCTORA PER A BRAÇOS

La crema reafirmant i reductora per als braços és un tractament específicament creat per a la bellesa dels braços.

La textura cremosa és extraordinàriament còmoda i la formulació conté un percentatge elevat d'ingredients actius que tracten de manera eficaç els problemes més habituals d'aquesta zona estratègica: flacciditat, atonia muscular, sequedat i sobrecàrrega de greixos.

BENEFICIS:

• Aconsegueix una disminució significativa de la circumferència del braç després de 28 dies de tractament.

• Aporta tonicitat i retarda l'envelliment de la pell dels braços.

• Redueix l'excés de greix.

• Hidrata eficaçment.

• Estimula la circulació i augmenta la resistència capil·lar.

TESTAT DERMATOLÒGICAMENT

Resultats:

Braços tonificats i descongestionats, suaus, amb aspecte radiant, lluminós i absolutament rejovenits.

EAN13
8425402314180
Quantitat
200 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Fermesa
Hidratació
Suavitat
Tonificació
Textura
Crema
Principis Actius
Cafeïna
Vitamina E
Àcid Hialurònic
Format
Pot

Aplicar regularment, matí i nit durant almenys 45 dies.

Realitzar massatges circulars insistint entre l'aixella i el colze, zona amb més tendència a la relaxació cutània.

DERMOTENSEUR™

Conserva la integritat estructural, aporta tonicitat i retarda l'envelliment de la pell del braç. L'ingredient Dermotenseur™ gràcies als seus ingredients vegetals (Kigelia africana i Quillaja saponaria) proporciona un efecte lífting immediat amb una acció tensora mecànica de llarga durada un efecte hidratant per la formació dels polisacàrids de la matriu extracel·lular.

TENS’UP™

Tensa i rejoveneix. L'efecte lífting esborra les arrugues i proporciona un efecte radiant i lluminós.

SARCOSLIM RE-SHAPE™

Introdueix el concepte de lipoescultura: un sistema de remodelatge de la pell que ajuda a reduir el greix, alhora que aprofita la comunicació intercel·lular per cremar el greix i reestructurar el teixit, aconseguint més fermesa i elasticitat.

CAFEINA

Augmenta la destrucció del greix inhibint la formació de dipòsits i estimula la circulació.

ACTIGYM™

Actiu biotecnològic que imita l'efecte de l'exercici aeròbic i contribueix a redefinir àrees sensibles a la flaccidesa causada per l'envelliment o com a conseqüència d'una activitat física insuficient. Indueix l'alliberament d'adiponectina des del teixit adipós, potenciant el metabolisme de les fibres de col·lagen tipus I.

VITAMINA E

La vitamina E de l'oli d'oliva protegeix les membranes cel·lulars dels radicals lliures implicats en processos d'envelliment.

HYDROVITON®PLUS

Preveu la deshidratació i manté l'equilibri hídric necessari per conservar la salut de la pell. Hydroviton®PLUS incrementa de manera natural la capacitat de retenció de laigua, actuant com a barrera.

ÀCID HIALURÒNIC

L'àcid hialurònic de baix pes molecular omple els espais entre les fibres i afavoreix la retenció d'aigua, reconstituint així les fibres que sostenen els teixits de la pell.

LEGACTIF™

És un complex vegetal dingredients actius de plantes que proporciona una solució holística a diversos problemes de la pell. Amb la mateixa composició, desencadena dues resolucions diferents. D'una banda, alleuja el cansament i la pesadesa de les cames gràcies a les seves accions activadores de la circulació sanguínia i reductores de la inflor, que proporcionen relaxació i benestar. D'altra banda, recents resultats clínics han demostrat la seva acció en la millora de l'aspecte fosc de la pell del contorn de l'ull, millorant la mirada.

Horsetail Extract: Aquest actiu d'origen vegetal té unes propietats realment sorprenents, entre les quals s'inclouen activitats reafirmants, cicatritzants, estimulants de la circulació sanguínia, descongestionants, remineralitzants, revitalitzants i seborreguladores.

Fucus extracte: Extracte de l'alga Fucus que pertany a la família de les fucàcies. Es tracta d´un actiu d´origen vegetal molt complet, ric en sals minerals, un important antioxidant i protector cel·lular. A més, l'extracte de Fucus destaca per la seva acció hidratant i antiarrugues.

Serilesine: Amb el pas dels anys es redueix l'adhesió entre les cèl·lules epidèrmiques i dèrmiques, fet que es tradueix en la pèrdua d'elasticitat de la pell. El pèptid Serilesine® és un actiu reafirmant que promou una doble activitat cel·lular tant als queratinòcits com als fibroblasts. Augmenta la síntesi de laminina-5, α6-integrina i hemidesmosomes, reforçant així la unió dermoepidèrmica. Aporta un efecte redensificador i reestructurant.

Silk tein: La seda, un material car i apreciat durant molt de temps, ha estat anomenada la "princesa de les fibres". Aquest principi actiu aporta les seves excel·lents propietats de fixació de la humitat mantenint el contingut necessari daigua a la pell, deixant la pell “suau com la seda”. A més, aquesta font de proteïnes no animal manté la pell en bones condicions i proporciona una barrera protectora.

AQUA, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PROPANEDIOL, ISODODECANE, CICHORIUM INTYBUS ROOT OLIGOSACCHARIDES, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL, CETEARYL GLUCOSIDE, POLYSILICONE-11, CAFFEINE, TOCOPHERYL ACETATE, SARCOCAPNOS CRASSIFOLIA CALLUS LYSATE, HYDROLYZED SILK, RUSCUS ACULEATUS ROOT EXTRACT, CITRUS LIMON PEEL EXTRACT, SOLIDAGO VIRGAUREA EXTRACT, KIGELIA AFRICANA FRUIT EXTRACT, QUILLAJA SAPONARIA BARK EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, HEXAPEPTIDE-10, FRUCTOSE, UREA, GLUCONOLACTONE, EQUISETUM ARVENSE EXTRACT, FUCUS VESICULOSUS EXTRACT, CAESALPINIA SPINOSA GUM, SQUALENE, BACILLUS/SOYBEAN FERMENT EXTRACT, ALLANTOIN, MALTOSE, CAPRYLYL GLYCOL, PARFUM, PENTYLENE GLYCOL, SODIUM CETEARYL SULFATE, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID, DIPROPYLENE GLYCOL, SODIUM PHYTATE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM HYDROXIDE, MICA, GLYCERYL CAPRYLATE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM LACTATE, SODIUM PCA, TREHALOSE, GLYCINE SOJA OIL, TITANIUM DIOXIDE, TOCOPHEROL, BETA-SITOSTEROL, GLUCOSE, CALCIUM GLUCONATE

1 Comment
No customer reviews for the moment.