El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
TRANSLUCENT LOOSE POWDER 1 LIMITED EDITION
TRANSLUCENT LOOSE POWDER 1 LIMITED EDITION
TRANSLUCENT LOOSE POWDER 1 LIMITED EDITION

TRANSLUCENT LOOSE POWDER 1 LIMITED EDITION

25 G 100 g / 402.00€
100,50 €
100,50 €
100,50 €
100 g / 402.00€
Fora d'estoc
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,51€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Translucent Loose Powder és l'última fixació i perfeccionament del maquillatge de rostre.

Creat amb la tecnologia Light Empowering Enhancer, inspirada en el diamant, i Lasting Control Function comú a tot el nostre maquillatge des de 2020.

Aquesta luxosa pols és el complement perfecte per a un acabat més lluminós i més durador.

Mostra la teva lluminositat, amb una vida plena de color.

Una luxosa pols per al rostre que fixa el maquillatge i perfecciona la pell amb la darrera tecnologia inspirada en la refracció del diamant, proporcionant un acabat lluminós inigualable.

Després de la seva aplicació, la durabilitat del maquillatge està garantida alhora que crea una perfecta harmonia al to de la pell.

Un cosmètic híbrid entre maquillatge i tractament, la seva exclusiva tecnologia Light Empowering Enhancer realça el seu lluminós acabat i manté la condició ideal de la pell.

Si la pols s'acumula a la malla interior, col·loqueu l'estoig obert sobre una superfície plana i colpegeu suaument per tornar l'excés al recipient. No agitar de banda a banda.

Després del seu ús, assegureu-vos de tancar correctament les tapes interna i externa abans de moure'l, per prevenir la pèrdua del producte.

Evitar el contacte amb els ulls.

TESTAT DERMATOLÒGICAMENT. NO COMEDOGÈNIC.

EAN13
729238191266
Quantitat
25 G
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Imperfeccions
Taques
Uniformitat
Vermellors
Textura
Pols
Acabat
Lluminós

Aplicar després del seu ritual de bellesa, prebase o fons de maquillatge.

Abans d'obrir l'envàs, col·loqueu-lo sobre una superfície plana i colpeu suaument per tamisar la pols a través de la malla dosificadora.

Si la pols s'acumula a la malla interior, col·loqueu l'estoig obert sobre una superfície plana i colpegeu suaument per tornar l'excés al recipient.

No agitar de banda a banda.

Prendre la quantitat desitjada amb la borla i treballar sobre el rostre amb lleugers toquets.

Un producte excepcional per fer-lo servir com a pols d'acabat després del fons de maquillatge, després de la pre-base o el seu ritual de bellesa.

Garanteix un acabat uniforme i lluminós realçat.

Per a un professional acabat, es recomana fer servir la brotxa The Powder Brush de Clé de Peau Beauté*.

Després del seu ús, assegureu-vos de tancar correctament les tapes interna i externa abans de moure'l, per prevenir la pèrdua del producte.

Es ven per separat

TALC・SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE・BARIUM SULFATE・MICA・CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE・VINYL DIMETHICONE/METHICONE SILSESQUIOXANE CROSSPOLYMER・SILICA・ZINC MYRISTATE・DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER・BISMUTH OXYCHLORIDE (CI 77163)・CALCIUM STEARATE・BORON NITRIDE・DIPHENYL DIMETHICONE/VINYL DIPHENYL DIMETHICONE/SILSESQUIOXANE CROSSPOLYMER・MAGNESIUM STEARATE・TITANIUM DIOXIDE (CI 77891)・IRON OXIDES (CI 77492)・IRON OXIDES (CI 77491)・CHLORPHENESIN・TRISODIUM EDTA・ALUMINA・LITHIUM MAGNESIUM SODIUM SILICATE (nano)・TROMETHAMINE・FRAGRANCE (PARFUM)・GLYCERIN・IRON OXIDES (CI 77499)・TOCOPHEROL・CITRONELLOL・STEARIC ACID・GERANIOL・LINALOOL・ALUMINUM HYDROXIDE・PCA DIMETHICONE・AMODIMETHICONE・BHT・SODIUM ACETYLATED HYALURONATE・POLYMETHYLSILSESQUIOXANE・<M094456-702>