El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

Els tractaments de maquillatge i bellesa imprescindibles de Clé de Peau Beauté

Descobreix una de les marques referència al sector dels productes de bellesa i tractaments de maquillatge, amb un ampli catàleg de cremes antiedat y sèrums per a les teves rutines diàries per a la cura de la pell.
Ajuda que la teva pell llueixi sempre radiant i espectacular, gràcies a les noves fórmules dels productes de Clé de Peau Beauté.
Aprofita tots els seus beneficis relacionats amb la intel·ligència de la pell, perquè puguis aconseguir l''efecte pell sublim', una de les joies més ben guardades del món beauty.
La Crème, és la crema de nit més representativa i icònica.

Preguntes freqüents sobre Clé De Peau Beauté

  • L'origen de la marca Clé de Peau Beauté

    Luxe cosmètic i alta cosmètica per a les japoneses en tractaments, cremes i maquillatges, gràcies a aquesta marca Premium del Grup Shiseido amb origen al Japó fundada el 1982. Utilitza el francès en nom seu perquè és sinònim de luxe i glamour dins del sector bellesa.
    Es tracta d'una firma de luxe, que té a 'La Crème' el seu producte estrella per assolir la bellesa exquisida.

  • Coneixes les cremes més innovadores de Clé de Peau Beauté?

    Són tractaments antiedat elaborats des de diferents estudis i anàlisis sobre el comportament de les cèl·lules de la pell i les seves similituds amb el de les neurones. Compten per tant amb tecnologia i ciència a l'hora de fabricar els productes entre els quals destaquen: La Créme, Cream Veil o la base de maquillatge The Foundation.