Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SERUM FERMETE EXTRÊME 30ML

SERUM FERMETE EXTRÊME 30ML

30 ML 100 ml / 506.63€
-23% T'ESTALVIES -46,01 €
198,00 € 151,99 €
151,99 € -23%
151,99 €
100 ml / 506.63€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 2,28€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Annayake Serum Fermete Extrême. Amb l'edat, però també amb l'exposició a la radiació solar, la deshidratació, la contaminació o l'estrès, el nombre de fibres de col·lagen de la dermis disminueix, i la xarxa d'aquestes fibres es fa malbé progressivament.

La pell perd la fermesa i l'elasticitat. Al Japó, els laboratoris ANNAYAKE han descobert un actiu innovador, l'Architectyl, que té la capacitat de reorganitzar i de reconstruir en profunditat la xarxa de col·lagen per tornar a la cara la seva elasticitat i fermesa.

Aquest actiu ha estat utilitzat en les fórmules dels productes de la gamma FIRMNESS.

Al Sèrum fermeté extrême, s'ha associat l'Architectyl amb 2 components més:

- L'ACA vegetal, que ajuda a estimular la producció de col·lagen per atenuar les arrugues i arruguetes

- L'Hydraprotector, que forma una pel·lícula protectora a la superfície de la pell per preservar-la de la deshidratació i de les agressions externes, perllongant alhora l'eficàcia dels altres ingredients.

Gràcies a aquest tractament, descobriment fonamental per a la lluita contra la pèrdua de tonicitat i de fermesa del rostre, l'estructura de la pell s'enforteix intensament, la seva consolidació és visible i en recobra l'elasticitat i fermesa.

La seva fórmula fluida, lleugera i no greixosa penetra amb rapidesa.

Autèntica innovació antiedat, aquest tractament és capaç de reconstruir i d'enfortir intensament l'estructura de la pell, tornant a la cara tota la joventut. Dia rere dia, l'estructura de la pell es reconstrueix i es reforça intensament, és més elàstica, més suau i recobra la seva fermesa original.

EAN13
3552571235406
Quantitat
30 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Anti Edat
Fermesa
Textura
Líquida

Aplicar unes gotes amb els rovells dels dits a tot el rostre. Al matí ia la nit, abans de la crema ANNAYAKE.

COMPOSICIÓN:  AQUA (WATER), GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, DIMETHICONE, CYCLOMETHICONE, PEG-32, PEG-6, SODIUM ALGIN SULFATE, CARBOMER, PEG-150 STEARATE, METHYLPARABEN, PEG-350, CETYL ALCOHOL, GLYCERIN/OXYBUTYLENE COPOLYMER STEARYL ETHER, GLYCERYL STEARATE, SODIUM POLYACRYLATE, ALCOHOL, HORDEUM VULGARE ROOT EX- TRACT, SWEET ALMOND (PRUNUS AMYGDALUS DULCIS) SEED EXTRACT, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) LEAF EXTRACT, POLY HEMA GLUCOSIDE, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSMARY) LEAF EXTRACT, PHENOXYETHANOL, ETHYLPARABEN, SODIUM CITRATE.

2 Comments
No customer reviews for the moment.