Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
Perfume Pour Femme Eau de Parfum Dolce&Gabbana  | Perfumería Júlia

POUR FEMME EAU DE PARFUM

100 ML 100 ml / 80.95€
80,95 €
80,95 €
80,95 €
100 ml / 80.95€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,21€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Inspirat en l?essència de la dona mediterrània, el perfum de Dolce&Gabbana Pour Femme Eau de Parfum captiva amb el seu encant atemporal. Una simfonia suau i seductora que desperta tots els sentits amb notes fresques de mandarina verda i gerds, fusionades amb la dolçor del taronger i la delicadesa del gessamí. Al fons, la vainilla s'entrellaça amb la fusta de sàndal i l'heliotrop, revelant una sensualitat gourmand. Un tribut a la feminitat a cada gota.

Què és el que diferencia el perfum Pour Femme Eau de Parfum

El perfum Pour Femme Eau de Parfum es distingeix per la seva composició exquisidament harmoniosa. Una combinació cridanera alhora que subtil de la dolçor temptadora del malví i la vivacitat cítrica de la mandarina verda, juntament amb la sensualitat envoltant del taronger.

Per a qui està pensat el perfum Pour Femme Eau de Parfum

Les dones que escullen el perfum Pour Femme Eau de Parfum irradien una seguretat captivadora i tenen un refinat sentit del gust. Valoren l'elegància i la sofisticació en tots els aspectes de la seva vida i tenen un encant magnètic que atrau els qui les envolten.

què comprar el perfum Pour Femme Eau de Parfum?

Composició captivadora

El perfum Pour Femme Eau de Parfum ofereix una combinació única i equilibrada de notes dolces, cítriques i florals que donen lloc a una fragància molt addictiva.

Perfum versàtil

El Pour Femme Eau de Parfum és una fragància versàtil que s'adapta a diferents ocasions i estacions. Ja sigui per a una vetllada romàntica, una reunió social o per al dia a dia, aquest perfum de D&G complementarà perfectament el teu estil i personalitat.

Disseny sofisticat i minimalista

El seu elegant envàs destaca per la senzillesa i la sobrietat de les línies. Fabricat amb vidre transparent, guarda a l'interior un líquid d'un subtil color rosat. A la part superior, reposa un tap d'estil refinat de color carmes, com si fos una barra de llavis.

EAN13
3423473020653
Quantitat
50 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Família Olfactiva
Fruital
Gourmand
Gènere
Dona
Format
Esprai
Flascó

La recomanació d'ús dels perfumistes més experts per prolongar encara més l'estela i durada de Pour Femme de Dolce & Gabbana, és la seva aplicació en llocs estratègics com són el coll (intentant evitar que fregui joies i roba) les nines i darrere de les orelles.

Notes de sortida: Mandarina verda, Gerds, Neroli

Notes de cor: Taronga, gessamí, malví

Notes de fons: Vainilla, Fusta de sàndal, xipre d'heliotrop