Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
Perfume The Only One Eau de Parfum Dolce&Gabbana | Perfumería Júlia
Perfume The Only One Eau de Parfum Dolce&Gabbana | Perfumería Júlia
Perfume The Only One Eau de Parfum Dolce&Gabbana | Perfumería Júlia
Perfume The Only One Eau de Parfum Dolce&Gabbana | Perfumería Júlia

THE ONLY ONE EAU DE PARFUM

30 ML 100 ml / 149.83€
44,95 €
44,95 €
50 ML 100 ml / 127.90€
63,95 €
63,95 €
100 ML 100 ml / 83.95€
83,95 €
83,95 €
44,95 €
100 ml / 83.95€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,26€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

El perfum floral The Only One de Dolce&Gabbana reflecteix l?essència d?una dona femenina i sofisticada alhora que li afegeix un encant hipotètic. La seva aroma sorprèn per la combinació olfactiva d'oposats: la fragància intensa amb notes polsegoses del lliri marroquí es fusiona amb l'olor suau i fresca de les violetes i l'olor estimulant i lleugerament torrada del cafè. El conjunt compon aquest perfum sensual i equilibrat que atrau i enamora.

Què és el que diferencia el perfum The Only One Eau de Parfum

Aquest perfum de Dolce&Gabbana es diferencia d'altres fragàncies per la seva aroma innovadora i clàssica alhora que fan de The Only One un elaborat joc de contradiccions olfactives sensual i atractiu.

Per a qui està pensat el perfum The Only One Eau de Parfum

El perfum de D&G The Only One és perfecte per a dones que busquen una fragància magnètica que reflecteixi la seva feminitat sofisticada, sense renunciar a una aroma floral i equilibrada. A més, els matisos dispars, sensuals i atrevits el converteixen en un perfum que expressa l'encant i alegria d'una dona acostumada a triomfar.

què comprar el perfum The Only One Eau de Parfum?

Aroma floral

The Only One Eau de Parfum combina les notes dolces de la violeta amb l'elegància del lliri marroquí i la sensació reconfortant del cafè. Aquest perfum hipnòtic és ideal per embolicar els sentits amb una dolça abraçada en els mesos de tardor i hivern.

Perfum d'alta qualitat

Elaborat per l'exclusiva Dolce&Gabbana, sinònim d'alta qualitat i elegància, garanteix una llarga durada a la pell mantenint tots els matisos olfactius.

Disseny femení i elegant

En honor a l'essència femenina i magnètica del perfum The Only One de D&G, es presenta en un flascó de vidre transparent que es tenyeix d'un color salmó fascinant. Sota el tap negre amb formes rectangulars, s'afegeix un anell daurat al coll del recipient, de manera que el conjunt de l'envàs aconsegueix combinar el glamur i la seducció amb elegància.

EAN13
3423478452459
Quantitat
30 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Família Olfactiva
Floral
Fruital
Gourmand
Gènere
Dona
Format
Esprai

Vaporitzar la fragància sobre els punts de pols del cos per aconseguir més fixació i intensitat de l'aroma.

Nota de sortida: Bergamota, Pera, Fresia

Notes de cor: Violeta, Cafè Intens, Iris Marroquí

Nota de fons: Heliotrop, pachuli i fusta ambarina.