Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
ULTIMUNE POWER INFUSION CONCENTRATE

ULTIMUNE POWER INFUSION CONCENTRATE

30 ML 100 ml / 228.00€
-37% T'ESTALVIES -40,60 €
109,00 € 68,40 €
68,40 € -37%
68,40 €
100 ml / 228.00€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,03€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Ultimune Power Infusion Concentrate Serum de Shiseido. ULTIMUNE, el primer sèrum activador de la immunitat de la pell*.

Presenta la solució definitiva per a una pell protegida contra els agressors externs i interns que provoquen l'envelliment.

Experimenta una pell sana, radiant i ferma.

La immunitat canviarà la cura de la pell per sempre.

EAN13
768614145332
Quantitat
30 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Anti Edat
Fermesa
Lluminositat
Protecció
Format
Dosificador

Prendre la quantitat adequada de sèrum sobre el palmell de la mà i, amb els dits cor i anul·lar, col·locar-lo a les 4 zones: Galtes, front, nas i barbeta.

Aplicar des del centre cap a fora a les galtes, el front i al voltant dels ulls.

Lliscar pel nas i les aletes del nas.

Començar pel centre de la barbeta, realitzant cercles al voltant de la boca.

Feu lliscar en un sol cercle al llarg de cada costat de la línia de la mandíbula, des del centre de la barbeta fins a sota l'orella i cap enrere.

WATER(AQUA/EAU)・ALCOHOL DENAT.・GLYCERIN・BUTYLENE GLYCOL・DIMETHICONE・DIGLYCERIN・PEG/PPG-17/4 DIMETHYL ETHER・PHENOXYETHANOL・TRIETHYLHEXANOIN・ISODECYL NEOPENTANOATE・TREHALOSE・AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/BEHENETH-25 METHACRYLATE CROSSPOLYMER・PEG-14M・ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER・PEG/PPG-14/7 DIMETHYL ETHER・TOCOPHERYL ACETATE・ROSA DAMASCENA FLOWER WATER・ALCOHOL・FRAGRANCE (PARFUM)・DISODIUM EDTA・POTASSIUM HYDROXIDE・SILICA・ISOCETETH-10・LINALOOL・LAURYL BETAINE・SODIUM METABISULFITE・GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT・GERANIOL・CITRONELLOL・ORIGANUM MAJORANA LEAF EXTRACT・NELUMBO NUCIFERA GERM EXTRACT・HYDROXYPROLINE・HOUTTUYNIA CORDATA EXTRACT・SANGUISORBA OFFICINALIS ROOT EXTRACT・SODIUM CARBOXYMETHYL BETA-GLUCAN・THYMUS SERPYLLUM EXTRACT・BHT・LACTOBACILLUS/HIBISCUS SABDARIFFA FLOWER FERMENT FILTRATE・PERILLA OCYMOIDES LEAF EXTRACT・SODIUM BICARBONATE・IRIS FLORENTINA ROOT EXTRACT・SODIUM BENZOATE・GANODERMA LUCIDUM (MUSHROOM) STEM EXTRACT