El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
LUMINOUS SHEER FOUNDATION LS
LUMINOUS SHEER FOUNDATION LS
LUMINOUS SHEER FOUNDATION LS

LUMINOUS SHEER FOUNDATION LS

LS102 Ivory Beige
-27% T'ESTALVIES -17,01 €
62,00 € 44,99 €
44,99 € -27%
44,99 €
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,67€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

SENSAI luminous sheer foundation SPF15 és un fons de maquillatge fluid, que compta amb una fórmula lleugera que llisca sobre la pell de forma fàcil i li aporta una brillantor fresca i hidratant i un acabat lluminós i impecable.

Disponible en 8 tons. *Els tons de maquillatge poden diferir segons el país.

EAN13
4973167228357
Quantitat
30 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Hidratació
Lluminositat
Textura
Fluida
Acabat
Natural

Utilitzar la brotxa per agafar una petita quantitat de maquillatge aplicat sobre el dors de la mà. Estendre el maquillatge començant des del centre del rostre en direcció a les muscleilles i el front. Distribuir uniformement el maquillatge amb moviments i pinzellades suaus per tot el rostre. 

Per a àrees com al voltant dels ulls o les aletes del nas, es pot tornar a aplicar amb la punta de la brotxa, difuminant posteriorment de manera uniforme. Si cal, com a toc final, es pot utilitzar les borratxeres dels dits per perfeccionar l' acabat.

Extracte de Seda Koishimaru, Skin Aura Pigments, Tecnologia Cobertura de Seda.

Water (Aqua),  Methyl Trimethicone,  Dimethicone,  Ethylhexyl Methoxycinnamate,  Titanium Dioxide,  Talc,  Dipropylene Glycol,  Phenyl Trimethicone,  Cyclopentasiloxane,  Butyl Acrylate/Glycol Dimethacrylate Crosspolymer,  Nylon-12,  Boron Nitride,  PEG-10 Dimethicone,  Sorbitan Isostearate,  Glycerin,  Alumina,  Methyl Methacrylate/Glycol Dimethacrylate Crosspolymer,  Disteardimonium Hectorite,  Aluminum Hydroxide,  Trifluoropropyl Dimethiconol,  Disodium Stearoyl Glutamate,  Fragrance (Parfum),  Hydrogenated Lecithin,  Synthetic Fluorphlogopite,  Silica,  Acetyl Glucosamine,  Mica,  Alcohol,  Butylene Glycol,  BHT,  Tin Oxide,  Hydrolyzed Silk,  Methicone,  Tocopherol,  Dioscorea Panthaica Root Extract,  Silk Powder,  Phenoxyethanol,  Chlorphenesin,  Sorbic Acid,  Cinnamyl Alcohol,  Citronellol,  Geraniol,  Hexyl Cinnamal,  May Contain(+/-) : Iron Oxides (CI 77491),  Iron Oxides (CI 77492),  Iron Oxides (CI 77499)