Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
BURBERRY HER EAU DE PARFUM
BURBERRY HER EAU DE PARFUM
BURBERRY HER EAU DE PARFUM
BURBERRY HER EAU DE PARFUM
BURBERRY HER EAU DE PARFUM
BURBERRY HER EAU DE PARFUM
BURBERRY HER EAU DE PARFUM

BURBERRY HER EAU DE PARFUM

30 ML 100 ml / 198.00€
59,40 €
59,40 €
50 ML 100 ml / 175.00€
87,50 €
87,50 €
87,50 €
100 ml / 175.00€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,31€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Presentem l´aroma d´una dona d´esperit lliure, propietària del seu propi destí.

Surt per la porta principal i llança't a la ciutat, endinsant-te en tot allò que el món et depara.

Burberry Her Eau de Parfum per a dona és la primera fragància gourmand afruitada de Burberry i una interpretació evocadora de l'eufòria de l'alliberament i de la vida viscuda intensament.

Aventurera, intrèpida i enèrgica, la dona Burberry Her es llança de cap a tot el que fa, perdent-se a l'huracà de colors que té davant seu.

La vida viscuda al camí més ràpid. Allibera't dels lligams de les expectatives, aprofita el moment i juga amb les teves pròpies regles: una fragància per a dones que saben qui són.

Entrellaçant l'herència de la Casa amb inesperats canvis i girs, aquest perfum de disseny del mestre perfumista Francis Kurkdjian s'obre amb una densa explosió de baies, amb groselles negres, nabius i gerds que romanen en una intensa dolçor floral afruitada.

El delicat gessamí i la violeta estenen els seus circells en un acord enfustat blanc, llançant a la fragància una llum enlluernadora que s'aprofundeix en ambre sec i mesc empolsat a la base per a un perfum Burberry per a dona atrevit.

Elegant, eclèctica i creativa de cor, Burberry Her és un Eau de Parfum inoblidable que s'eleva com una brisa, portant-te fins a la llibertat.

Embolicada en un sol radiant matisat per una banda més profunda i fosca, és una fragància per a dones que no tenen por de reivindicar la ciutat i fer-la seva, impulsades per la passió pel desconegut i tot el que ofereix el demà.

Meravellosament complexa i amb un acabat perfecte, Burberry Her us porta per nous camins plens de possibilitats, convidant-vos a explorar els seus múltiples components: l'essència d'una vibrant ciutat i una fragància de firma per a dones amb ganes de viure i amants de la incertesa.

EAN13
3614227693241
Quantitat
30 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Família Olfactiva
Fruital
Gourmand
Gènere
Dona
Format
Esprai
Flascó

Vaporitzar a les zones de calor del cos per a una major intensitat i durada de la fragrância.

Alcohol Denat., Parfum/Fragrance, Aqua/Water/Eau, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Alpha-Isomethyl Ionone, Ethylhexyl Salicylate, Limonene, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Linalool, BHT, Alcohol, Tris(Tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate, Ext. Violet 2 (CI 60730), Red 33 (CI 17200), Yellow 5 (CI 19140).