El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
EYE COLOR QUAD EDICIÓN LIMITADA
EYE COLOR QUAD EDICIÓN LIMITADA
EYE COLOR QUAD EDICIÓN LIMITADA
EYE COLOR QUAD EDICIÓN LIMITADA
EYE COLOR QUAD EDICIÓN LIMITADA

EYE COLOR QUAD EDICIÓN LIMITADA

QUAD 322
75,95 €
75,95 €
75,95 €
Fora d'estoc
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,14€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Aquesta col·lecció d'ombres ressalta i defineix els ulls amb l'última cosa en sofisticació de color i cura de luxe.

Beneficis Claus i Tecnologia:

Conté l'exclusiu ingredient hidratant avançat de Clé de Peau Beauté, Hydro-Wrap Complex.

Desenvolupat amb oli d'arbre d'argan per proporcionar una aplicació i ús suaus.

EAN13
729238191273
Quantitat
45000 mg
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Hidratació
Suavitat
Textura
Compacta
Pols
Acabat
Lluminós

Utilitzeu l'aplicador ample al to A (to a l'extrem esquerre) i apliqueu des de la línia de les pestanyes superiors fins al centre de la parpella, emfatitzant la rodonesa de la parpella. Tot seguit, aplica al llarg de tota la línia de les pestanyes.

Fes servir la brotxa al to B (segon des de l'esquerra) i aplica des del centre de la parpella des de la vora superior del to A fins a sota del terç exterior de la cella.

Utilitzeu l'aplicador ample al to C (tercer des de l'esquerra) i apliqueu al llarg de tota la línia de les pestanyes superiors i al terç exterior de la línia de les pestanyes inferiors.

Utilitzeu l'aplicador més petit al to D (to a l'extrem dret) i apliqueu-lo en una línia fina al llarg de tota la línia de les pestanyes.

TALC・MICA・SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE・DIISOSTEARYL MALATE・SILICA・POLYETHYLENE・CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE・TRIETHYLHEXANOIN・PETROLATUM・ZINC MYRISTATE・ZINC OXIDE・SORBITAN SESQUIISOSTEARATE・ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL・PEG/PPG-36/41 DIMETHYL ETHER・OENOTHERA BIENNIS (EVENING PRIMROSE) OIL・LILIUM CANDIDUM BULB EXTRACT・SODIUM ACETYLATED HYALURONATE・SODIUM HYALURONATE・ETHYLHEXYLGLYCERIN・HYDROGEN DIMETHICONE・LITHIUM MAGNESIUM SODIUM SILICATE (nano)・TIN OXIDE・TRIETHOXYSILYLETHYL POLYDIMETHYLSILOXYETHYL HEXYL DIMETHICONE・ALUMINA・POLYSILICONE-2・BARIUM SULFATE・GLYCERIN・SILICA DIMETHYL SILYLATE・TOCOPHEROL・PEG/PPG-300/55 COPOLYMER・DIMETHICONE・CITRONELLOL・BUTYLENE GLYCOL・GERANIOL・LINALOOL・WATER(AQUA/EAU)・ALUMINUM HYDROXIDE・HYDROXYPROPYLCELLULOSE・TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE・CHLORPHENESIN・FRAGRANCE (PARFUM)・TITANIUM DIOXIDE (CI 77891)・IRON OXIDES (CI 77491)・IRON OXIDES (CI 77499)・CHROMIUM HYDROXIDE GREEN (CI 77289)・ULTRAMARINES (CI 77007)・CHROMIUM OXIDE GREENS (CI 77288)・IRON OXIDES (CI 77492)・FERRIC FERROCYANIDE (CI 77510)・CARMINE (CI 75470)・ <M102975-712>